1
odpowiedziano ponad rok temu przez
Nie wiem jak inni, ale ja jakoś w Wasza skruche nie wierze. Zreflektowaliscie sie po artykule? Jeśli chcielibyście dać dzieciom pobawić sie, to zwyczajnie schowalibyscie swoje plakaty i ulotki ot tak bezinteresownie i tyle. To moje zdanie, ale mój głos straciliscie.
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
2
Kto to sprostowanie od Palikotow pisał. To ma być tekst po polsku czy po polskiemu? Brak logiki, ze o interpunkcji nie wspomnę. Kłania sie szkoła podstawowa, ale jaka partia tacy pisarze.
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
3
No to pokazali prawdziwy swinski ryj . Nawet 5 latkom nie odpuscili
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
4
jak nie pis w kościele to palikoty u dzieci. Wstyd i hańba ,za wszelką cenę do koryta się pchać , dajcie żyć ludziom
odpowiedz |
oceń post
7
5
|
zgłoś do moderacji
|
5
Koryto to można zamknąć i to nie zależy wyłącznie od władzy czy referendum ale od nas. W konstytucji pewnie znajdzie się jakiś zapis, który pozwala nam na działania.
W konstytucji USA jest zapis, że jeśli władza działa na niekorzyść społeczeństwa to społeczeństwo może odwołać/zmienić władzę i ustanowić nową.
oceń post
3
2
|
zgłoś do moderacji
|
6
Już pozamiatane. Koniec zabawy i radości. A chodziło tylko o mile spędzony czas na łonie natury i zabawę. A dmuchana atrakcja mogła dodatkowo urozmaicić zabawę dzieci. Oczywiście polityka wszystko zepsuła.
odpowiedz |
oceń post
7
2
|
zgłoś do moderacji
|
7
Bezczelność ludzi palikota i osób z nim powiązanych przekracza już wszelkie granice. Na miejscu osób, które występują publicznie pod ich barwami spaliłabym się ze wstydu po przeczytaniu tego sprostowania. Jaki pan taki kram.
odpowiedz |
oceń post
12
2
|
zgłoś do moderacji
|
9
Strach robić jakąkolwiek imprezę w plenerze.... zaraz jakiś PiS albo Palikot wyskoczy, bo przecież trzeba zbijać elektorat...żenada
odpowiedz |
oceń post
7
3
|
zgłoś do moderacji
|
10
Przykro mi, ale jakoś nie wierze tej obłudnej partii. Dlaczego zjezdzalnia dmuchana nie może być atrakcją w okresie wiosenno-letnim w sposób bezinteresowny? Nie może bo nie mają w tym biznesu?
odpowiedz |
oceń post
6
3
|
zgłoś do moderacji
|
11
Poszli się promować na imprezę przedszkolną tego jeszcze nie było hahah
odpowiedz |
oceń post
3
3
|
zgłoś do moderacji
|
12
do GAGA; od PIS to ty się odpier.... a Palikotowi to możesz rów (...)
odpowiedz |
oceń post
0
5
|
zgłoś do moderacji
|