najwięcej postów 60 dni | najwięcej postów | ostatnio dodane | najlepiej oceniane | najlepiej oceniane 60 dni | ostatnio dodane odpowiedzi |
data dodania | ocena |
2015-09-19 09:05 | 100% |
Będąc na spacerze poszedłem w stronę pabu który znajduje się na końcu mostu po lewej stronie idąc od strony katedry wszystko cacy ale gdy spojrzałem na prawą stronę ujrzałem żałosny widok w wodzie która nie przypomina rzeki tylko wysypisko śmieci masa butelek które pływają ja spławiki wędkarskie puszki po piwie worki foliowe itp wszystko co jeszcze nie poszło na dno żałosny to widok i wizytówka miasta tak samo jest przy następnym moście gdzie są nasi dzielni strażnicy?? czemu nikt nie reaguje wiem ze większość butelek puszek i innego dziadostwa jest też własnie z pabu co na to właściciel??? czy nie przeszkadza mu śmietnik po jego bokiem gdzie są słuzby odpowiedzialne za stan rzeki Elblag.
oceń wątek 4 0 | zgłoś do moderacji |
Wątek nie zawiera żadnych postów.
Interesujący wątek? Bądź pierwszy i napisz coś ciekawego.dodaj odpowiedź |
Warmia i Mazury regionem zjednoczonej Europy Projekt współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Warmia i Mazury na lata 2007-2013. |