1
odpowiedziano ponad rok temu przez
Powody są do zadowolenia ale trzeba jasno zaznaczyć,ze żadnego udziału w tych osiągnięciach nie miał J.W.Jako jedyny radny głosował przeciwko programowi bezpieczny Elbląg
odpowiedz |
oceń post
9
3
|
zgłoś do moderacji
|
2
Jakoś komendant policji podkreślał bardzo dobrą współpracę z obecnym prezydentem, mało tego: życzył sobie i jemu kolejnych wielu lat współpracy... Popytaj ludzi, którzy byli na odprawie i nie pisz głupot.
odpowiedz |
oceń post
1
12
|
zgłoś do moderacji
|
3
mówi policjant do policjantów chłopaki chwalą nas policjanci pytają kto ? wy mnie a ja was .co roku ten sam scenariusz .
odpowiedz |
oceń post
4
2
|
zgłoś do moderacji
|
4
statystyka, a życie swoją drogą, ale widać,że dalej lubią zakłamanie
odpowiedz |
oceń post
2
2
|
zgłoś do moderacji
|
5
1. Znajomej ukradziono brame, zglosila na policje. Po pol roku wezwali ja, ze zlapali sprawce. Przyznal sie do tego 18-letni bezdomny,bezrobotny chlopaczek. Co dziwne, przyznal sie rowniez do 12 innych spraw - radio na starowce, zlom na akacjowej, zlom na dojazdowej, uszkodzenie na zawadzie, wszystko w calym miescie. Prokuratura wystapila o wyrok w zawieszeniu. Niech mi ktos powie ze sie nie dogadali w celu poprawy statystyk.
2. Probowano sie wlamac do mojej firmy, ale zerwali tylko syrene zewnetrzna. Uprzejmy policjant wyjal 20 stron dokumentow i spytal czy na pewno chce zglaszac, ze to jakies 2 godziny, pozniej sciagnie technika (niedziela) i robil wszystko zeby mnie zniechecic
odpowiedz |
oceń post
1
2
|
zgłoś do moderacji
|
6
Policjant mówi do swojego kolegi równiez policjanta staszek zobacz czy działa prawy kierunkowskaz na to staszek odpowiada działa, nie działa,działa ,nie działa
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
7
Sami siebie chwalą mandatowcy.
odpowiedz |
oceń post