1
odpowiedziano ponad rok temu przez
no pięknie się bawią! też tak chcę, chyba pójdę do nich
odpowiedz |
oceń post
6
13
|
zgłoś do moderacji
|
2
W tym środowisku to jest normalne, każdy z nich ma coś do powiedzenia w tym temacie, ale milczy dlatego przetrwał. Dlaczego molestowany wyleciał, a molestujący pozostał ? dziwne co ...
odpowiedz |
oceń post
22
11
|
zgłoś do moderacji
|
3
No Właśnie, dlaczego skoro jest słowo za słowo wyrzuca się tego, który zglosił problem? Widziałem oświadczenie na stronie seminarium i chyba kadra zarządzająca boi się przyznać do błędu, bo jak nazwać pozostawienie kogoś, kto molestuje,a wyrzucenie ofiary? Myślalem,że Kościół uczy stawania w obronie bitych,ale chyba jest odwrotnie w Elblągu. Szkoda,bo mieszkam blisko seminarium i szkoda mi tych chłopaków, którymi zarządzają ludzie nieodpowiedzialni
odpowiedz |
oceń post
15
9
|
zgłoś do moderacji
|
4
Polecam książkę " Byłem księdzem ". Zolecam pośpiech, niedługo może stać się pozycją zabronioną.
odpowiedz |
oceń post
11
12
|
zgłoś do moderacji
|
5
ale mają zabawy w nocy no ho ho ho
odpowiedz |
oceń post
7
10
|
zgłoś do moderacji
|
6
żeby życie miało smaczek, raz dziewczynka raz chłopaczek, polecam.!
odpowiedz |
oceń post
6
16
|
zgłoś do moderacji
|
7
już ryją komuchy!!!!!!!!!!!!!!!
odpowiedz |
oceń post
9
17
|
zgłoś do moderacji
|
9
Widzę wspólne pwiązania z SBKiem, on też ma erotyczne wspomnienia z pewnym księdzem
odpowiedz |
oceń post
5
7
|
zgłoś do moderacji
|
11
To że księdza to zboczone pedały to wszyscy wiedzą. Niestety coraz więcej wśród nich pedofili i to jest największy problem.A głupie baby dają im jeszcze pieniądze.
odpowiedz |
oceń post
12
12
|
zgłoś do moderacji
|
12
Wiedzialem ze to swiatynia seksu.
odpowiedz |
oceń post
8
8
|
zgłoś do moderacji
|
13
wyleciał, bo był jedynym, który nie miał kochanki, nie molestował i nie chciał być molestowanym
( tam tacy nie są potrzebni)
odpowiedz |
oceń post
8
8
|
zgłoś do moderacji
|
15
Przeczytałem artykuł w Polityka i zauważyłem tam dużo niejasności, które podaje Patryk Lemke nie będę nad tym się rozpisywał, ale wynika z tego tekstu, że chłopak na siłę chce zostać księdzem nawet "po trupach" a cała sprawa to zemsta za wydalenie z seminarium. Chłopak ma chore ambicje. Niech go wyświęci babcia i niech odprawia Msze na :herbatniku i kompocie".
odpowiedz |
oceń post
8
3
|
zgłoś do moderacji
|
16
Patryk. Jak się kolega do ciebie dobierał, to trzeba mu było dać w trąbę, a potem przeorać go kijem od miotły, albo przepychaczem do kibla. Drugi raz już by nie podszedł. A jak by cię i przez to relegowali, to chociaż miałbyś satysfakcję, że wyszedłeś "z tarczą" z tego całego cyrku.
odpowiedz |
oceń post
6
3
|
zgłoś do moderacji
|
17
Podejście elbląskich mediów oprócz Telewizji Elbląskiej i Dziennika Elbląskiego jest dosyć dziwne, wręcz powiedziałbym szukają sensacji i nawet nie wysilają się, żeby sprawdzić rzetelność tych słów...
Bardzo łatwo skopiować darmowy fragment artykułu Polityki i wkleić jako swój.
Zamiast tego redaktorzy, powinni zgłosić się do obu stron i zrobić rzetelny artykuł, a nie odwalić fuszerkę. Zaczyna się tutaj robić brukowiec, albo wręcz szmatławiec...
odpowiedz |
oceń post
9
2
|
zgłoś do moderacji
|
18
Zaczyna? Tak już jest od dłuższego czasu
oceń post
2
2
|
zgłoś do moderacji
|
19
Seminarium mają żałosnych pedagogów w sukienkach,skoro nie potrafią ocenić kto jest ofiarą a kto winowajcą.Chyba że w klechostanie mają inne normy etyczne.Sprawa nadaje się do prokuratury pod warunkiem, że tam nie trzesą portkami przed czarnymi.Może by się tą sprawą zainteresował biskup elbląski?
odpowiedz |
oceń post
2
9
|
zgłoś do moderacji
|