1
odpowiedziano ponad rok temu przez
A to nie ten ziomuś który kupił Subaru dla szpanu? Bo taki jeden się woził po Elblągu.
odpowiedz |
oceń post
8
3
|
zgłoś do moderacji
|
2
hie hie zawieszke pewnie troche poszarpało :(
odpowiedz |
oceń post
8
2
|
zgłoś do moderacji
|
3
ten kierowca zapiernicza tym samochodem po miescie jak głupi. Nie raz już to widziałem i wcale nie jestem zdziwiony, że wylądował na torach:)
odpowiedz |
oceń post
10
2
|
zgłoś do moderacji
|
4
Nowe linie tramwajowe hie hie elbląskie pendolino
odpowiedz |
oceń post
8
2
|
zgłoś do moderacji
|
5
Pewnie chciał jechać po torze "wyścigowym"
odpowiedz |
oceń post
9
2
|
zgłoś do moderacji
|
6
Dlatego niech kierowca przesiądzie się na coś słabszego :D To znak jak tego nie opanował polecam Rower :P
odpowiedz |
oceń post
8
2
|
zgłoś do moderacji
|
7
O tej godzinie nie było żadnego lodu- więcej rzetelności i zdrowego rozsżdku w podawaniu informacji . Facio chciał przyszpanować furą , ale ostatnio prowadził malucha, i te ponad 200 kucy w subaru, pokazało mu, że jeszcze dużo nauki przed nim, i pojechało w swoim kierunku.
odpowiedz |
oceń post
9
3
|
zgłoś do moderacji
|
8
Również byłem na miejscu i widziałem :) Na tym odcinku był czarny, ale mocno śliski asfalt. Odjeżdżając z miejsca zdarzenia również miałem problem ze złapaniem przyczepności.
oceń post
2
4
|
zgłoś do moderacji
|
9
jak mozna nie oanowac subaru :PPPPPP hahaha
odpowiedz |
oceń post
6
2
|
zgłoś do moderacji
|
10
hahah masz zupełną rację mam subaru od 5 lat i nie było takiej akcji żeby mi nie pomógł napęd czy też same urządzenia w nim zastosowane hahahah faktycznie miszcz prostej
oceń post
5
2
|
zgłoś do moderacji
|
11
akurat kojaze ten samochod na drogach i nigdy nie widzialrm zeby jechal przepisowo. zawsze jak wariat... no coz kupil sobie samochod sportowy a ze nie umie jezdzic to powinien zmienic na np. malucha, tico, saicento. bo tym chyba za dlugo nie pojezdzi :)
odpowiedz |
oceń post
11
2
|
zgłoś do moderacji
|
12
Hehehe też kojarzę ten samochód i kierowcę a najbardziej z szybkiej jazdy Ogólną - "miszcz prostej" ale jak widać i na prostej nie dał rady :P Jak chce się wariować to na tor a nie po mieście. Całe szczęście, że nikomu nic się nie stało i nie mówię o kierowcy ;)
Ogieeeeeeeeń!!!!!
odpowiedz |
oceń post
13
2
|
zgłoś do moderacji
|
13
WITAM RANO JEZDZIŁY PIASKARKI A TO BYLO KOLO 13 I NIE BYŁO ŚLISKO A KIEROWCA POWINIEN ZAPŁACIĆ ZA PRZESTÓJ TRANWAJI Z LUDZMI
odpowiedz |
oceń post
6
3
|
zgłoś do moderacji
|
14
tak dla sprostowania to Warszawiak!!!. Mieszkajacy od jakiegos czasu w Elblągu.
odpowiedz |
oceń post
6
2
|
zgłoś do moderacji
|
15
Piechotą ci chodzić sieroto :)
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
16
Z moich obserwacji wynika że im lepsze auto, tym większy czereśniak za kierownicą. Nawet na parkingu do zaparkowania potrzebują dwa miejsca parkingowe.
odpowiedz |
oceń post
6
2
|
zgłoś do moderacji
|
17
sam nie jestem za tym aby parkować na 2 miejscach i tego nie robie, ale nie dziwie się ludziom którzy lepszymi samochodami parkują na 2 miejsca, bo ludzie nie patrzą i otwierają te drzwi nie zwracając uwagi na samochody stojące obok, a ich dzieciaki to już wg. i tylko widzisz jak nabłyszczasz swoje auto kolejną wgniotkę -,-
oceń post
2
3
|
zgłoś do moderacji
|
18
Dlaczego ciągle piszecie że nie wszyscy kierowcy dostosowują się do warunków atmosferycznych panujących na drogach, a nie piszecie że firma która ma reagować w przypadku takich warunków na drogach totalnie olewa to. Rano ślizgawka na drogach a piaskarki spokojnie sobie stoją na bazie i czekają aż słońce zrobi swoje a kasę i tak wezmą. Pytam gdzie jest kontrola z ramienia Urzędu Miejskiego płatnika z naszych podatków za usługi które nie są wykonywane gdy jest potrzeba lub wykonywane są bardzo niechlujnie. Władza się zmieniła lecz zasady płacenia za niewykonywanie swoich zadań się nie zmieniły. Czas na nowe wybory, tylko rozsądne. Może wreszcie wybrany będzie Prezydent któremu będzie zależeć na dobru i bezpieczeństwie elblążan.
odpowiedz |
oceń post
0
3
|
zgłoś do moderacji
|
19
co ja czytam, winą za wypadek obarczany jest prezydent, mniej agresji drodzy kierowcy http://www.youtube.com/watch?v=37bomAMMz-8&list=PL36bZAc3QDfsx8CgaS6-ous2xmuSND1kB
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|