1
odpowiedziano ponad rok temu przez
Tak, Elbląg niczym żadne inne miasto w Polsce jest obiektem zainteresowania terrorystów. Co to za sonda? Nie jesteśmy Brukselą czy Paryzem...
odpowiedz |
oceń post
11
2
|
zgłoś do moderacji
|
2
jestem zaskoczona, że ludzi tak nie interesuje bezpieczeństwo...
odpowiedz |
oceń post
2
6
|
zgłoś do moderacji
|
3
Super. I o to chodzi. Dzięki. Miłego dnia. :-D Człowieku zmień pracę a oszczędzisz sobie wstydu !!!
odpowiedz |
oceń post
6
2
|
zgłoś do moderacji
|
4
Polska leży z dala od tego całego zamieszania, ale politycy różnej maści próbują na tym wszystkim coś ugrać ("nasi" i zagraniczni). Smutne, że "dziennikarze" też szukają problemu tam, gdzie go nie ma. Jeśli miałbym się czuć w kraju niebezpiecznie to właśnie przez takich pseudożurnalistów
odpowiedz |
oceń post
2
2
|
zgłoś do moderacji
|
5
Szkoda że mnie nie spotkał!Na pewno wypowiedzi by nie opublikował!!!
odpowiedz |
oceń post
3
2
|
zgłoś do moderacji
|
6
RYYYCHUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE
odpowiedz |
oceń post
2
2
|
zgłoś do moderacji
|
7
Jeśli polski rząd ugnie się pod naciskiem lewaków z ue i wpuści tu tą dzicz,albo nawet po nielegalnym przekroczeniu granicy Polski ich nie deportuje,a komuś z mojej rodziny stanie się krzywda to wnętrzności pierwszego lepszego napotkanego dostaną w paczce!
odpowiedz |
oceń post
1
2
|
zgłoś do moderacji
|
8
Jedynym zagrożeniem dla naszego miasta są zabetonowane władze Elbląga. Przez ich nic nie robienie nikt nie chce tutaj otwierać większego biznesu i potencjał, który jest w młodych ludziach ucieka wraz z nimi do trójmiasta albo za granicę. Terroryzm w Elblągu? Ostatnio jeden terrorysta zżarł 3 batony i za nie nie zapłacił. Policja dumnie odgwizdała sukces ujęcia sprawcy. Jakie miasto tacy terroryści.
odpowiedz |
oceń post
2
2
|
zgłoś do moderacji
|
9
ja pitole, najgłupsze pytanie jakie można zadać. Jedynym zagrożeniem dla Elbląga są głupie pytania redaktora
odpowiedz |
oceń post
1
2
|
zgłoś do moderacji
|