najwięcej postów 60 dni | najwięcej postów | ostatnio dodane | najlepiej oceniane | najlepiej oceniane 60 dni | ostatnio dodane odpowiedzi |
data dodania | ocena |
2016-02-03 10:25 | 100% |
Czy kosmetyki apteczne można znaleźć jedynie w aptekach internetowych? Może ktoś tutaj się orientuje?
oceń wątek 2 0 | zgłoś do moderacji |
2016-02-03 11:24 | 0% |
Z tego co wiem to tak.Wprawdzie jest wiele kosmetyków na allegro ale jeśli o mnie chodzi to nie byłbym taki pewien składu aby je zamawiać. Wolałbym jednak dopłacić trochę więcej oraz zamówić w aptece internetowej. Apteki takie obowiązują takie same regulacje w zakresie przechowywana leków czy kosmetyków jak tradycyjne apteki. Musża się pilnować. Zerknij sobie tutaj:
Masz tutaj niedrogą aptekę internetową. Możesz sie zorientować czy nie znajdziesz czegoś dla siebie właśnie tutaj.
oceń post 0 2 | zgłoś do moderacji |
2019-07-17 14:29 | 0% |
Nie tylko w Internecie, na mieście też są apteki oferujące wybór naturalnych kosmetyków lub kosmetyków specjalnego przeznaczenia, np. dla osób z problemami skórnymi. Ja takie zakupy robię stacjonarnie. Zastanawiam się natomiast nad zamawianiem perfum przez Internet. Natrafiłam na e-perfumerię gdzie perfumy Dior i inne markowe są sprzedawane jako testery z dużą zniżką. Ciekawa jestem czy warto skorzystać z takiej propozycji? Może ktoś miał już styczność z zakupami na tej zasadzie?
oceń post 0 2 | zgłoś do moderacji |
dodaj odpowiedź |
Warmia i Mazury regionem zjednoczonej Europy Projekt współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Warmia i Mazury na lata 2007-2013. |