najwięcej postów 60 dninajwięcej postówostatnio dodanenajlepiej ocenianenajlepiej oceniane 60 dniostatnio dodane odpowiedzi
Witamy na forum serwisu elblag.net. Obecnie forum nastawione jest na tematykę związaną z uruchomionymi serwisami. Jego treść tworzą wątki założone przez użytkowników oraz komentarze dodane do artykułów. Zapraszamy do dyskusji :-)
Sugestie, opinie, zgłaszanie błędów prosimy kierować tutaj. Korzystanie z forum oznacza akceptację regulaminu. Redakcja nie odpowiada za wypowiedzi dodane przez użytkowników.
Zastrzegamy sobie prawo do moderowania i przechowywania zablokowanych komentarzy.
+ dodaj odpowiedź
data dodaniaocena

ogólna rozmowa

wszystkie ogólne tematy, główny kanał forum zakładaj nowe wątki, zaczynaj dyskusję...
ksena
2016-06-09 08:30 100%

Tapety zmywalne.

rozpoczęty ponad rok temu przez ksena

Cześć, zastanawia mnie czy ktoś z forumowiczów korzystał kiedyś z tapet zmywalnych takich jak są tutaj: http://tapetuj.pl/category/tapety-zmywalne Chciałam jakoś ożywić ściany i to wydaje mi się niezłym pomysłem =] Co sądzicie, dadzą radę?

oceń wątek 2 0 zgłoś do moderacji
No to ja coś od siebie
2016-06-09 13:27 0%
1

No to ja coś od siebie

odpowiedziano ponad rok temu przez mellonix

Jak nie ten sklep to może być też jak najbardziej ten http://innetapety.pl/tapety-winylowe-zmywalne

Zna ktoś z was innetapety.pl ? W kwestii samych tapet zmywalnych to moim zdaniem jak najbardziej ok. Zwłaszcza jak ktoś ma dzieci :).

odpowiedz oceń post 0 2 zgłoś do moderacji
2016-11-22 12:34 0%
2
odpowiedziano ponad rok temu przez Olkkka
A nie znałam tego sklepu bo zawsze kupowałam na https://tapetywsieci.pl/kategorie ale może zerknę co mają w twoim sklepie.
oceń post 0 2 zgłoś do moderacji
agata.wloda
2016-06-10 14:17 0%
3

odpowiedziano ponad rok temu przez agata.wloda

U mnie się nie sprawdziły zbyt dobrze. Farbę jednak jakoś lepiej można domyś niż tapetę

gładka
2016-06-16 10:13 0%
4

odpowiedziano ponad rok temu przez gładka

ja uważam, że tapety zmywalne są fajne ale szczerz to do siebie do mieszkanai wybrałbym jakąś fototapetę ze sklepu fototapetka.ue np. mi się podobają fototapety z motywem uliczki romantycznej. Uważam, je za bardzo fajne i tworzące nastrój. 

re:
2016-11-29 13:10 0%
5

re:

odpowiedziano ponad rok temu przez Kaśkka44

Zawsze myślałam, że zmywalne tapety to mit ... ale faktycznie tapety ze strony www.tapetywsieci.pl/tapety-do-kuchni wspanialem nadają się dla osób, które chcą łatwą w utrzymaniu czystości ścianę

dodaj odpowiedź