1
odpowiedziano ponad rok temu przez
Młodzi ludzie mają, nowe świeże pomysły;) i tak trzymać;)
odpowiedz |
oceń post
6
15
|
zgłoś do moderacji
|
2
W imieniu młodych dziękuję za poparcie :)
oceń post
4
11
|
zgłoś do moderacji
|
3
Czemu oni te ręce cały czas na kolanach trzymają, jak by byli na przesłuchaniu
odpowiedz |
oceń post
14
5
|
zgłoś do moderacji
|
4
Bo może chcieli pokazać tym gestem, że nie mają nic do ukrycia? Ja to w ten sposób odebrałem... A może tak im było wygodniej... Zapytajmy ich o to...
oceń post
1
13
|
zgłoś do moderacji
|
5
Nie ma nic bardziej żałosnego w wystąpieniach jak nienaturalne okazywanie wyuczonych gestów. Te usilne okazywanie gestów jest równie sztuczne co aktorstwo w niskobudżetowych serialach.
oceń post
5
2
|
zgłoś do moderacji
|
6
dobrze ze im sie chce, ale jeszcze nie sa gotowi, moze za 4 lata....
odpowiedz |
oceń post
12
5
|
zgłoś do moderacji
|
7
Widać, jak bardzo Ci zależy na tym, by miasto zyskało z nową władzą. W sumie, to tutaj, swoim komentarzem, pokazałeś, że liczy się dla Ciebie wyłącznie Twoja Prywata!
oceń post
1
15
|
zgłoś do moderacji
|
8
sami amatorzy ehh...Już wole Nowaczyka
odpowiedz |
oceń post
15
7
|
zgłoś do moderacji
|
9
To skoro tacy kandydaci Ci się nie podobają dlaczego sam nie ruszyłeś z miejsca i nie stanąłeś do walki?
oceń post
3
15
|
zgłoś do moderacji
|
10
Młodość ma czas na te klocki, teraz się uczyć !!!
odpowiedz |
oceń post
13
6
|
zgłoś do moderacji
|
11
Ile Ty masz lat, że oceniasz innych i pouczasz ich - 60? 70 lat?
oceń post
2
16
|
zgłoś do moderacji
|
12
Niektórzy z Was mają tak pesymistyczne nastawienie do tego, co się dzieje, że nawet posądzałbym Was o brak chęci w działaniu. Jak widać tej trójce zapału nie brak, a tak samo, jak w sejmie, tak i tu potrzeba świeżego spojrzenia na świat.
„"Kiedy religia i polityka jadą na tym samym wozie, ci, co powożą, wierzą, że nic nie może im stanąć na drodze. Zaczynają pędzić na łeb na szyję... i nie pamiętają, że pędzącemu na oślep człowiekowi ukazuje się przepaść, kiedy już jest za późno." Frank Her”
odpowiedz |
oceń post
3
14
|
zgłoś do moderacji
|
13
Drogi Patryku oceniam to co widzę na filmiku a widzę samych amatorów, bardzo słabo przygotowanych i nie wiem co do tego ma mój wiek. Atakowanie każdego krytykującego tylko utwierdza mnie w fakcie że nie warto na was głosować.
oceń post
6
3
|
zgłoś do moderacji
|
14
Thorus, nie atakuję, tylko odpowiadam. Ja jeszcze nikogo nie atakuję i nie mam takiego zamiaru. A to, że widzisz amatorów, to dlatego, że my dopiero zaczynamy. Każdy z polityków KIEDYŚ zaczynał, my zaczynamy właśnie teraz. Słabo przygotowani ze względu na to, że liczyliśmy się z ostrzejszymi pytaniami. Ja wiem, że to nie wygląda fajnie, że jesteśmy tu spięci, że motamy się czasem, ale to nasz pierwszy występ przed kamerą. Każdy z nas ma plan na naprawę. Ja starałem się go przedstawić w miarę jasno. Czy mi się udało? Zostawię to innym do oceny.
oceń post
1
11
|
zgłoś do moderacji
|
15
Drogi Thirusie Rady Miast od XI do XIX wieku składały się z kupców i rzemieślników a nie politykierów . Penie dlatego Katedra stoi do dziś.
oceń post
2
4
|
zgłoś do moderacji
|
16
Patryk nie rób młodym słabej renomy. Odejdź z honorem.
odpowiedz |
oceń post
3
2
|
zgłoś do moderacji
|
17
Drogi Dawidzie, ja podjąłem walkę by nie chować się po kątach i narzekać jak mi to źle... Czy dostanę się do Rady Miasta - zależy od elblążan, którzy na mnie zagłosują. I tyle w temacie :)
oceń post
0
9
|
zgłoś do moderacji
|
18
Nawet jak się nie dostanie to czegoś się nauczy i co ważniejsze kolego Dawidzie - coś robi poza narzekaniem a to też ogromny kapitał pracowitości...
oceń post
0
6
|
zgłoś do moderacji
|
19
Brawo młodzi! Zobaczcie felieton na: http://janusznowak.info/felietony.html Warto przeczytac :)
odpowiedz |
oceń post
1
3
|
zgłoś do moderacji
|
20
Przeczytałem, ale zobaczyłem tylko wytykanie innym ich niedopatrzeń. Czy takie zachowanie i postawa autora nie jest trochę smutna?
oceń post
0
10
|
zgłoś do moderacji
|
21
Do k.lewandowskiego: MRME to PO. Wiele zła wśród elbląskich uczniów zrobili.
odpowiedz |
oceń post
5
4
|
zgłoś do moderacji
|
22
Czas PO minął bezpowrotnie
oceń post
4
11
|
zgłoś do moderacji
|
23
I oby, droga Jako, pozostało ;)
oceń post
1
12
|
zgłoś do moderacji
|
24
MRME to nie PO. Fakt były w MRME 3 osoby z Młodych Demokratów, ale reszta była apolityczna. Nie można wszystkich wrzucać w jeden worek.
oceń post
2
2
|
zgłoś do moderacji
|
25
Jak usłyszałem o tym tworzeniu decoupage to padłem ze śmiechu.
odpowiedz |
oceń post
4
2
|
zgłoś do moderacji
|
26
A szkoda bo w Elblągu jest już nawet taka hurtownia i było kilka kursów ... Jaja polecam na szynce. Zarobić można i na rękodziele ...
oceń post
2
6
|
zgłoś do moderacji
|
27
fajnie , że obiekty sportowe za darmo, koła zainteresowań. Szkoda tylko moi drodzy że KTOŚ za to i tak będzie musiał płacić ponieważ obiekty same się nie utrzymają ;) dwa - rozumiem ze jesteście nieobyci ale sposób wypowiedzi " malowanie malunków", rozkraczenie obu panów troche słabe jak na reprezentantów miasta. Co do krytyki - skoro chcecie być osobami publicznymi to ludzie mają prawo krytykować a argument " skoro krytykujesz to sam coś zrób" jest słaby. A tak na koniec - co to znaczy że nie byliście przygotowani na takie pytania ? Człowiek elokwentny nie musi się przygotowywać do każdych pytań.
odpowiedz |
oceń post
8
4
|
zgłoś do moderacji
|
28
Pieniądze poszłyby z Urzędu Miasta, a co do przygotowania, to byliśmy nastawieni na zupełnie co innego. Ja wiem, co chcę zrobić, a że wypowiedź nie należała do najlepszych, to już skutek stresu i zdenerwowania. Przepraszam, jeżeli zostało odebrane inaczej - nie taki był cel.
oceń post
0
12
|
zgłoś do moderacji
|
29
mój drogi a jak myślisz, skąd Urząd Miasta ma pieniądze ? ;) nie ma nic w tym świecie za darmo. Miło że byście chcieli komuś coś dać. Ale zasada z budżetem zawsze jest jasna - jak komuś się daje to innym odbiera. Poza tym drogi kolego to nie są pieniądze urzędu miasta tylko mieszkańców Elbląga. Bo urząd nie m swojej ani złotówki.
oceń post
5
2
|
zgłoś do moderacji
|
30
A co im przeszkadzają dzieci spędzające czas wolny na trzepaku. Ja w latach 90-tych spędzałem większość czasu na podwórku oraz na trzepaku, i do dziś najmilej wspominam te beztroskie chwile
odpowiedz |
oceń post
8
2
|
zgłoś do moderacji
|
31
Wszystko fajnie ale nie widzę was jako radnych, młodzież która siedzi na trzepach nie będzie chciała was słuchać bo wasz wypowiedzi są mało dynamiczne .
odpowiedz |
oceń post
4
4
|
zgłoś do moderacji
|
32
dres z brzuszkiem, ubiurowana świnka z dyskoteki i yntelygent w tragicznym garniaku - niezła ta młodziesz w Elblongu :)
odpowiedz |
oceń post
10
8
|
zgłoś do moderacji
|
33
Widzę, że należysz do grona najbardziej inteligentnych ludzi w mieście. Miernota zawsze pozostanie miernotą. Pozdrawiam, 'ubiurowana świnka z dyskoteki'
oceń post
8
10
|
zgłoś do moderacji
|
34
Dziękuję za nazwanie mnie "dresem z brzuszkiem" pomimo, że moja waga jest uwarunkowana genetycznie a bluza - jak bluza - zimno było xD Polecam w elbląskiej bibliotece pozycję "Słownik ortograficzny" wyd. PWN :) Pozdrawia "dres z brzuszkiem" :)
oceń post
2
4
|
zgłoś do moderacji
|
35
AQUAPARK nie badz odnowienie basenu...
ale stadion tak....
ile jeszcze tych boisk durnie chcecie wybudować ?!
odpowiedz |
oceń post
1
4
|
zgłoś do moderacji
|
36
Stadion musi powstać na miejscu tej marnej imitacji przy basenie. I chcemy jedno boisko, konkretnie w/w stadion. NIE dla Aquaparku z powodu znacznie przewyższających miasto potrzeb finansowych dla wykonania i utrzymania takiego obiektu. Chyba, że wyłoży Pan/Pani kilka milionów rocznie. ;)
oceń post
1
6
|
zgłoś do moderacji
|
37
I dlatego właśnie jestem libertarianinem.
odpowiedz |
oceń post
2
3
|
zgłoś do moderacji
|