1
odpowiedziano ponad rok temu przez
Brawo KORWiN, brawo Łukasz. Tak trzymać i gonić dziadów, którzy się pasą za nasze pieniądze.
odpowiedz |
oceń post
41
42
|
zgłoś do moderacji
|
2
Komendant podejrzewam , że i tak się nie stawi do debaty. Od razu zlikwidować ich a jak nie to przynajmniej korzeń powinien polecieć!!
odpowiedz |
oceń post
36
37
|
zgłoś do moderacji
|
3
Debata debatą a nie było tam referendum?
odpowiedz |
oceń post
12
3
|
zgłoś do moderacji
|
4
referendum planowane jest na lato.
oceń post
27
38
|
zgłoś do moderacji
|
5
rozwiązać tą ochronkę dla ubeków ,wysokpłatnych emerytów milicyjnych itd.NIEROBÓW,PASOŻYTÓW
odpowiedz |
oceń post
30
36
|
zgłoś do moderacji
|
6
Nie jesteście moją bajką jeżeli chodzi o politykę, ale coraz bardziej zaczynam dostrzegać że jesteście jedynym głosem rozsądku w tym cyrku. Popieram.
odpowiedz |
oceń post
27
39
|
zgłoś do moderacji
|
7
Dziękujemy, postaramy się w niedalekiej przyszłości bardziej przekonać :) Pozdrawiam
oceń post
16
38
|
zgłoś do moderacji
|
8
Jasne, porównujcie Elbląg z małymi miasteczkami gdzie odwołano SM...pokazie mi miasto takiej samej wielkosci lub wieksze gdzie odwolano SM! Nie ma takiego!
odpowiedz |
oceń post
34
21
|
zgłoś do moderacji
|
9
Stalowa Wola jest porównującym miastem pod względem ludności. Po drugie, jesteśmy za zwiększeniem etatów w Policji. Czyli krótko mówiąc, chcemy oddać nasze bezpieczeństwo w ręce profesjonalistów a nie grupki sterowanej przez emeryta.
oceń post
19
37
|
zgłoś do moderacji
|
10
Najpierw zacznijcie przestrzegam prawo, a pozniej nie miejcie do SM pretencji.
odpowiedz |
oceń post
37
26
|
zgłoś do moderacji
|
11
Ja przestrzegam, nie dostałem w życiu mandatu od SM a jestem jej za likwidacją.
oceń post
21
40
|
zgłoś do moderacji
|
12
"SM przeorganizować zamiast ją likwidować" to już słyszę od dłuższego czasu. Przy takim tempie reformy to ja podziękuję.
odpowiedz |
oceń post
17
40
|
zgłoś do moderacji
|
13
Postulaty korwinistów to głupota (jak zresztą większość populistycznych postulatów wysuwanych przez tę partyjkę) - Straż Miejska jest formacją, która zarabia na siebie i przynosi dochód miastu (wolny rynek, dzieci Korwina xD), dba o bezpieczeństwo na drogach i ulicach miasta oraz wymusza przestrzeganie porządku i prawa od matołów za kółkiem tam, gdzie policja nie zawsze ma wgląd.
Dołożyć im obowiązek ścigania pijaczków po parkach i zaułkach, udzielania pomocy dzieciom w drodze do szkoły czy ścigania brudasów politycznych zaśmiecających miasto podczas kampanii wyborczych (KORWiN do dziś nie posprzątał wszystkich swoich śmieci po ostatniej kampanii, które leżały, aż je śnieg przykrył; choć nie tylko oni, żeby oddać sprawiedliwość), powsadzać na rowery, żeby im dupska nie rosły a były oszczędności i mamy reorganizację jak ta lala, zaś etaty dla Elblążan zostaną zachowane a i bezpieczeństwo na tym nie ucierpi.
odpowiedz |
oceń post
45
16
|
zgłoś do moderacji
|
14
PS.
Zapomniałbym o ściganiu psiarzy srających swymi pupilami po każdym, najdrobniejszym kawałeczku naszego miasta - tam jest fortuna czekająca na wpływ do kasy miejskiej i to jest również zadanie dla Straży Miejskiej (cała m.in. Skandynawia o tym wie i korzysta).
Oczywiście jeśli korwiniści zlikwidują SM (niedoczekanie:), to jak rozumiem sami zakasają rękawy i zadbają o czystość elbląskich ulic i parków.
odpowiedz |
oceń post
47
13
|
zgłoś do moderacji
|
15
A kto to jest Nosarzewski? Nie ma sensu odpowiadać komuś, kto jest nikim i nic nie znaczy w Elblągu. Na miejscu komendanta też bym olał tego dzieciaka.
odpowiedz |
oceń post
49
14
|
zgłoś do moderacji
|
16
Chętnie z Tobą pogadam Panie Meger, Pan zdaje się kiedyś starał się o pracę w Straży Miejskiej w Elblągu.
oceń post
1
22
|
zgłoś do moderacji
|
17
Łukaszek już od 3 lat organizuje referendum ws. odwołania straży i jakoś nie może zorganizować :) To już nawet Lewandowski i Falkiewicz potrafili doprowadzić do referendum, w przeciwieństwie do Łukaszka.
odpowiedz |
oceń post
21
4
|
zgłoś do moderacji
|