2
odpowiedziano ponad rok temu przez
Jak można zostawić zwierzę w aucie przy takiej pogodzie aż brak mi słów
odpowiedz |
oceń post
11
2
|
zgłoś do moderacji
|
3
Karać idiotów, co za d...?
odpowiedz |
oceń post
11
2
|
zgłoś do moderacji
|
4
Zastanawiam się, skąd tyle IMBECYLI na tym świecie??!!! To, że zamknięte auto nagrzewa się w środku, gdy stoi w słońcu, to nie jest jakaś tajemna, dostępna tylko wybranym wiedza! Nie wiem, jak można tego nie wiedzieć... Trzeba w ogóle rozumu nie mieć!
odpowiedz |
oceń post
13
2
|
zgłoś do moderacji
|
5
do więzienia zamknąć właścicieli
odpowiedz |
oceń post
10
2
|
zgłoś do moderacji
|
6
I słowo ode mnie. Długo myślałem, czy dodać zdjęcie, które widzicie powyżej. Ale uważam, że takie artykuły muszą być szokujące i muszą rzucać się w oczy. Być może dzięki temu w przyszłości unikniemy takich sytuacji, a niektórym właścicielom zacznie działać rozum. Jeżeli dla kogokolwiek zdjęcie jest za mocne - przepraszam.
odpowiedz |
oceń post
28
2
|
zgłoś do moderacji
|
7
powinno być jeszcze zdjęcie tych debili, żeby było wiadomo kogo traktować jak morderce
oceń post
10
3
|
zgłoś do moderacji
|
8
Zdjęcie jest zbyt łagodne dla tych ludzi winno się wystwić pręgierz ..
oceń post
4
5
|
zgłoś do moderacji
|
9
Poszedł na spacer i nie mógł psa zabrać ?? No debil nic więcej nie przychodzi do głowy!!!! Kary i to srogie dla takich debili niech się nauczą traktować zwierzęta z szacunkiem
odpowiedz |
oceń post
13
2
|
zgłoś do moderacji
|
10
Obok zdjęcia psa powinno być zdjęcie "właścicieli", tacy ludzie nie powinni mieć ani dzieci, ani zwierząt, bo są skrajnie nieodpowiedzialni. Zdjęcie jak zdjęcie, pokazuje efekty głupoty, ale to tak jak z pijakami wsiadającymi za kółko- żadne ostrzeżenia, akcje, artykuły nie ustrzegą nas przez kolejnymi tego typu zdarzeniami, niestety.
odpowiedz |
oceń post
14
2
|
zgłoś do moderacji
|
11
Poszli na spacer do bażantarni a psa zostawili w aucie...szok!! przecież pies mogl sobie pospacerować z wlascicielami...bezmyslnosc ludzka nie zna granic.
odpowiedz |
oceń post
15
2
|
zgłoś do moderacji
|
12
Iść do Bażantarni i nie zabrać psa żeby pobiegał. Nie mieści się to w głowie !!!!
odpowiedz |
oceń post
25
2
|
zgłoś do moderacji
|
13
Tym bardziej,ze w Bazantarni dyzi jest dewiantow i zboczenciw teraz Kate. Też mnie to dziwi. Jestem za, ym by ukarać wlascucueka martwego psa i to słono. Jakieś 5000 zł cel na schronisko dla zwierząt.
oceń post
12
3
|
zgłoś do moderacji
|
14
Ja propnuję zamknąc ich w tym samochodzie na 24 godziny i postawić kamerę internetową. Publiczność murowana a cel edukacyjny kary osiągnięty celująco....
oceń post
11
6
|
zgłoś do moderacji
|
15
Mariusz Lewandowski nawołuje do popełnienia przestępstwa!!! Gdzie teraz jest ABW???
oceń post
3
3
|
zgłoś do moderacji
|
16
Banda de..bili!!!! zostawić kre..tynów w aucie na kilka godzin Niech zdychają jak to biedne stworzenie w męczarniach! Pojechać do lasu na spacer a psa zostawić???!!!! Mogla biedaczyna w domu zostać przynajmniej jeszcze by żył. Szkoda słów na takich ce..pów!
odpowiedz |
oceń post
13
2
|
zgłoś do moderacji
|
17
Karać karać i jeszcze raz karać i to tak żeby poczuli z 5 tyśi to włączą mózg :(
odpowiedz |
oceń post
10
3
|
zgłoś do moderacji
|
18
zaloze sie ze ci ludzie to elektorat PO
odpowiedz |
oceń post
5
14
|
zgłoś do moderacji
|
19
zaloze sie ze potrzebny ci lepszy lekarz
oceń post
7
4
|
zgłoś do moderacji
|
20
To nie mogles debilu zostawic okien otwartych chociaz troszke,albo psa ze soba wziac taki problem jakis byl .Ty myslisz czlowieku wogule jak tys sie uchowal na tym swiecie z takim intelektem? Brak slow normalnie ,tobie to moze wszystko jedno ale debilu zwierze sie nacierpialo zanim zdechlo ,ja nie wiem co niektorzy maja w glowach ale napewno nie mozg
odpowiedz |
oceń post
6
3
|
zgłoś do moderacji
|
21
Życzę tym ludziom, aby szybko dołączyli do swojego "pupila"...
odpowiedz |
oceń post
11
6
|
zgłoś do moderacji
|
22
Właścicieli ugotować w piecu hutniczym
odpowiedz |
oceń post
13
5
|
zgłoś do moderacji
|
23
co to za debile... iść na spacer, a psa zostawić w aucie w taki upał, nie ma wystarczająco wysokiej kary dla nich.
odpowiedz |
oceń post
16
3
|
zgłoś do moderacji
|
24
co to za ludzie sa!! na spacer ida i psa zabrac nie moga ???? na dlugie lata do wiezenia ich wsadzic a najlepiej do piekła
odpowiedz |
oceń post
10
4
|
zgłoś do moderacji
|
25
co za kurvy to zrobiły prosze podac nazwiska do publicznej wiadomosci zeby kazdy wiedzial !
odpowiedz |
oceń post
13
3
|
zgłoś do moderacji
|
26
gdzie oni pracuja moze warto zeby pracodawcy wiedzieli ze niezrownowazonych psychicznie zatrudniaja ktorzy stwarzaja zagrozenie dla ludzi
odpowiedz |
oceń post
8
3
|
zgłoś do moderacji
|