1
odpowiedziano ponad rok temu przez
ulotki są, były i będą a Peowcy robią tylko szum, żeby Grzesia nie odwołali.
odpowiedz |
oceń post
15
7
|
zgłoś do moderacji
|
2
tak wszystko wyliczyli a nie podali kwoty jaka trzeba wybulic na referendum,a jak sie nie uda to kite zawiną i powiedzą ze to wina obecnej wladzy i niech oni za to póaca.Powinno byc jak w sądzie koszty ponosi ten co przegrywa...... co na to mieszkańcy ?
odpowiedz |
oceń post
6
13
|
zgłoś do moderacji
|
3
Ale sie boja platformersi :-) Pali sie pod dup...czka, co? Wygodne stolki pojda sie chrzanic, jak na referendum mieszkancy "podziekuja" za te "sukcesy" Elblaga. :D
odpowiedz |
oceń post
15
9
|
zgłoś do moderacji
|
4
WIĘCEJ ULOTEK PROSZĘ ZWŁASZCZA O MIESZKANIU 150 M2, "ZAMIENIONYM" PRZEZ RODZINĘ WICEPREZYDENTA
odpowiedz |
oceń post
12
5
|
zgłoś do moderacji
|
5
Ten kto napisał ten artykuł, to zwykły dureń.
odpowiedz |
oceń post
9
31
|
zgłoś do moderacji
|
6
Nie wiem czy dureń. Po prostu są ludzie, którzy mają w d... te wasze referendum, politykę, przepychanki. Dlatego być może wkurzają ich te wasze kretyńskie ulotki wszędzie.
oceń post
11
15
|
zgłoś do moderacji
|
7
Nowaczyka rodzice też mi przynieśli ulotkę a jej nie chciałem i zaśmiecili mi klatkę ,narazili na koszty wywozu śmieci
odpowiedz |
oceń post
11
6
|
zgłoś do moderacji
|
8
Wszystkie te komentarze to wielkie g...o jak ktos pisze ze ulotki mu przeszkadzaja przeciez nie wszyscy maja internet aby mogli czytac o ....................... wiec maja pretensje tylko Ci ..................................areszta moze znosic te problemy.ZALOSNYten Narod imieszkancy ELBLAGA
odpowiedz |
oceń post
4
6
|
zgłoś do moderacji
|
9
-elblag .net- jestescie zalosni kasujac czesc komentarza trzymacie razem z rzadzacymi UM boicie sie pokazac komentarza w calosci jezeli prawda jest napisana bez wulgaryzmu tylko fakt Jedno dno wielkiego bagna Obywatel wyraza swja opinie za jego wypowiedzi Wy nie odpowiadacie najlepiej zamknijcie dzial komentarzy
odpowiedz |
oceń post
5
6
|
zgłoś do moderacji
|
10
wykasowana została ta część, w której użyto stwierdzeń powszechnie uważanych za obraźliwe oraz wulgarne. Prosimy o dyskusję merytoryczną.
oceń post
4
6
|
zgłoś do moderacji
|
11
I bardzo dobrze, że są kolportowane ulotki, nawołujące do uczestnictwa w referendum. Nawet jeśli są nielegalne, to popieram tą akcję. Odwołajmy tego prezydenta i radnych !
odpowiedz |
oceń post
11
7
|
zgłoś do moderacji
|
12
Ulotki zeszły do podziemia... Boże to znaczy, że jesteśmy w głębokim PRL, w czasie II wojny światowej, kiedy zarówno w jednym jak i drugim przypadku POLSKA WALCZĄCA bojąc się represji "władzy", kolportowała anonimowo ulotki podziemia :-( Do czegóż te hieny PO-wskie doprowadziły ten "WOLNY" (sic!) KRAJ!!! :-( dRAMAT!!!!
odpowiedz |
oceń post
9
4
|
zgłoś do moderacji
|
13
A mnie nikt nie pytał jak było pełno śmieci- ulotek nawołujących do spotkania z prezydentem Elblaga, ja sobie nie zycze takich zaproszeń teraz kiedy my juz nie chcemy z nim rozmawiać, jak grunt się pali pod nogami to i na spotkanie go stać!!!!! a te które zachęcają do uczestnictwa w referendum bardzo mi się podoba!!!!! A do tych, którym się to nie podoba to tylko tyle, że piłeczkę najlepiej odbijac, co???
odpowiedz |
oceń post
6
3
|
zgłoś do moderacji
|
14
Elbląg net to tuba PO i nie jest obiektywny. Nikt nie pyta wspólnot mieszkaniowych o możliwość zamieszczenia ulotek i gazetek na klatkach schodowych. Zapytajcie zarządców. Redakcjo jesteś żałosna!
odpowiedz |
oceń post
6
5
|
zgłoś do moderacji
|
15
oho zaczyna się... elblag.net zly bo jako jedyny portal jest bezstronny i nie moderuje komentarzy a PO ma lepsza komórke propagandowa, jest bardziej obyte z technologiami i smiało wykorzystuje swoją przewagę... obudźcie się bezmózgie barany zanim zaczniecie rzucać bezpodstawne oskarżenia bo traci na tym wasza ukochana partia (jaka by nie była - na pewno nie PO jak wnioskuje)... jak ja nienawidzę idiotów...
odpowiedz |
oceń post
1
8
|
zgłoś do moderacji
|
16
Gall Anonim z tego Ruchu Palikota wolny Elbląg!?
odpowiedz |
oceń post
3
6
|
zgłoś do moderacji
|
17
HA ha oburzeni mieszkańcy kto pisał ten artykuł...a na co oburzeni na kaufland rosmana leklerk też mieszkańcy dzwonią i są oburzeni...brak słów.
odpowiedz |
oceń post
5
5
|
zgłoś do moderacji
|
18
i tak zagłosuję przeciwko N i R
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
19
Za anonimowym mieszkańcem kryje się pewien pocieszny konus z ratusza bioracy tam sporą pensję.
odpowiedz |
oceń post
5
3
|
zgłoś do moderacji
|