1
odpowiedziano ponad rok temu przez
I bardzo dobrze nie będziecie szopek
odpowiedz |
oceń post
37
12
|
zgłoś do moderacji
|
3
Wstyd to kraść droga "laponeczko". A Pan Owsiak jak się okazuje wyciąga przez spółeczki zależne od WOŚP fortunę - i to jest wstyd!!! Co potwierdził Sąd.
oceń post
25
6
|
zgłoś do moderacji
|
4
komentarz równie głupiutki jak nick;-)
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
5
Czyli koszty tego "show i bicia piany" są WYŻSZE niż zebrane do puszek pieniądze ?????? To chyba oczywiste , że czas z tym skończyć !
odpowiedz |
oceń post
34
9
|
zgłoś do moderacji
|
6
to Sylwestra nie będzie, WOŚPU nie będzie, ciekawe czy w następnym roku Dni Elbląga będą? Dobrze, że pojechałem studiować do Torunia i raczej już tu zostanę, lecz nurtuje mnie to co się dzieje z moim rodzinnym miastem! Została tam moja młodsza siostra, chyba będę zmuszony ją wyciągnąć z tego nudnego miasta.
odpowiedz |
oceń post
1
26
|
zgłoś do moderacji
|
7
Ja też się cieszę że wyjechałeś. Ojciec dyrektor niech ma Cię w swojej opiece.
oceń post
16
10
|
zgłoś do moderacji
|
8
Na koniec swojej kariery jako prezydent się popisał, no ale już były prezydent.
odpowiedz |
oceń post
16
15
|
zgłoś do moderacji
|
9
I bardzo dobrze! Brawo za decyzje, nie ma co dorabiac Owsiaka. Podajcie ile kosztowala irganizacja, a ile bylo kasy zebranej.
odpowiedz |
oceń post
23
15
|
zgłoś do moderacji
|
10
I to wszystko przez Wilka bo to on był jeszcze prezydentem i wolał myśleć o swoich sprawach niż o zbiórce szkoda słów tak źle jeszcze nie było ... a no i sylwestra brak...
odpowiedz |
oceń post
12
24
|
zgłoś do moderacji
|
11
Elblag jak zawsze znowu bedzie slynny ! Szkoda komentowac bo brak słów jak te miasto umiera ludzie wezcie sie wkoncu ogarnijcie uciekajcie z tego miasta zanim bedzie z apozno. Juz sie smieja z Elblaga a to dopiero poczatek
odpowiedz |
oceń post
5
24
|
zgłoś do moderacji
|
12
A co ci przeszkadza, że się śmieją z Elbląg?! Ty się śmiej z nich - proste.
oceń post
17
6
|
zgłoś do moderacji
|
13
No co ty? Czytam komentarze w ogólnopolskich mediach i wyglądają w większości tak: "godzinę temu - Elbląg tylko na tym zyska! Należy przekonywać mieszkańców innych miast, że organizując WOŚP tracą na rzecz prywatnej kabzy tego resortowego prymitywnego, cwanego POmiota".
oceń post
14
2
|
zgłoś do moderacji
|
14
Kolejne komentarze ogólnopolskie z cyklu: "to miasto podoba mi się bardzo dało odpór temu cwaniakowi, który żyje na koszt naiwnych ludzi"
oceń post
14
2
|
zgłoś do moderacji
|
15
Nie mam wątpliwości, że załatwił to Wilk. Dobrze, że się go pozbyliśmy.
odpowiedz |
oceń post
14
23
|
zgłoś do moderacji
|
16
A czemu niby miasto ma dokładać a śmietankę spije kto inny?
oceń post
21
4
|
zgłoś do moderacji
|
17
W katolickim, pisowskim mieście, Owsiak miał wstęp wzbroniony.
odpowiedz |
oceń post
9
22
|
zgłoś do moderacji
|
18
Dobrze że już za 4 dni wyjeżdżam nic nie strace bo nic nie będzie heh :)
odpowiedz |
oceń post
5
15
|
zgłoś do moderacji
|
19
Jezus maria to jedź i nie wracaj, ariwederczi roma -.-
oceń post
12
8
|
zgłoś do moderacji
|
20
Dobrze że już za 4 dni wyjeżdżam nic nie strace bo nic nie będzie heh :)
odpowiedz |
oceń post
3
13
|
zgłoś do moderacji
|
21
Buty na drogę, myślę iż wiele osób cieszy się z Twojego wyjazdu, a Elbląg na tym zyska. W końcu zasiłek możesz pobierać gdziekolwiek.
oceń post
14
5
|
zgłoś do moderacji
|
22
krzyżak jaki ty kozak jesteś,a sam pewnie marzysz żeby tylko wyjechać i choć na budowie pracować aby za euro
odpowiedz |
oceń post
5
13
|
zgłoś do moderacji
|
23
Nie wiem dlaczego mam marzyć o pracy na budowie za granicą? Sorry chłopie, nie wiem co bierzesz, ale bierz po pół.
oceń post
9
4
|
zgłoś do moderacji
|
24
Widzę po komentarzach, że w Elblągu sami nieudacznicy którzy myślą żeby wyjechac a nie przyjdzie nikomu do glowy żeby zrobić coś zeby wyjezdzać nie było trzeba. Ja na przyklad bylem biedny ale zmienilem to i zyje mi sie dobrze, uśmiecham się tylko jak ktoś mi mówi, że jego syn czy córka sobie PORADZILI... bo wsiedli w samolot i wyjechali do Anglii. A mieszkają tam w sześciu w mieszkaniu z jednym kiblem.
odpowiedz |
oceń post
6
18
|
zgłoś do moderacji
|
25
Wielka szkoda :/ A zwłaszcza że nasze miasto dostało więcej pieniędzy od orkiestry niż udało się zebrać..
odpowiedz |
oceń post
6
28
|
zgłoś do moderacji
|
26
Udało zebrać to jedno, a wydano na organizację to drugie - wątpię, żeby udało się to zbilansować z wartością zakupionego sprzętu.
oceń post
4
2
|
zgłoś do moderacji
|
27
W końcu może ten złodziej owsik się skończy. Jeżeli wykażecie minimum zainteresowania osobą owsika i jego spółek to dowiecie się gdzie wrzucając złotówkę do puszki ląduje każde 80 groszy. Macie go za "świeckiego świętego" a to po prostu wyłudzacz kasy, żyje sobie za waszą kasę jak pączek w maśle. Nie mam nic do inicjatywy zbiórki charytatywnej aby pomóc potrzebującym, ale niech ten facet bez jaj i honoru stanie przed wami i powie uczciwie słuchajcie wrzucajcie do puchy ja tam coś dofinansuję ale tyle i tyle idzie na woodstock i moje fury i mieszkania oraz wakacje 20 razy w roku dla całej rodzinki. Z taką wiedzą ludzie już tak chętnie by nie wrzucali. Są inne fundacje, które docierają do konkretnych potrzebujących i tych warto wspierać. ps. Poczytajcie co pisze "matka kurka" bloger, który dotarł i zdemaskował rodzinne biznesiki owsika i jego rodziny. Miesiąc temu owsik przegrał z blogerem proces a sędzia nie zostawił na owsiku suchej nitki. Tego oczywiście nie powiedzą wam w tvn-ach
odpowiedz |
oceń post
41
10
|
zgłoś do moderacji
|
28
Beka z dresiarskiego "Elblonga". :-D
odpowiedz |
oceń post
6
32
|
zgłoś do moderacji
|
30
Owsiak za duzo przekretów zrobił, dobra reakcja Elblążan
odpowiedz |
oceń post
31
11
|
zgłoś do moderacji
|
31
Ja myślę, że to była celowa zagrywka Wilka, przecież pisiory nienawidzą Owsiaka i Orkiestry oni wolą kasę dawać ojcu biznesmenowi z Torunia na działalność pislamskiej semty!
odpowiedz |
oceń post
11
34
|
zgłoś do moderacji
|
32
Pan Wilk zagwarantował w budżecie miasta pieniądze na ŚWIATEŁKO DO NIEBA, scenę etc... Zabrakło chętnych do pracy charytatywnej przez kilka miesięcy na rzecz Pana Owsiaka - ale nic straconego - bierz się powiec do pracy - dla chcącego nic trudnego! :-)
oceń post
0
3
|
zgłoś do moderacji
|
33
Do ludzi zaczyna powoli docierać prawda - poszukajcie "Matka Kurka" i historię jego procesu z Owsiakiem, a to jeszcze nie koniec... Nawet w arytykule pojawia się zdanie "Prawdopodobnie wszystko rozbija się, jak zwykle, o pieniądze, których nie ma" - własnie, żeby Orkiestra funkcjonowała musi na to iść masa pieniędzy z budżetu państwa i samorządów. Tego wsparcia nie mają inne fundacje.
odpowiedz |
oceń post
39
4
|
zgłoś do moderacji
|