1
odpowiedziano ponad rok temu przez
Najlepszy ze startujących kandydatów, ma moje i mojej rodziny poparcie.
odpowiedz |
oceń post
5
13
|
zgłoś do moderacji
|
2
Ok. a mozece napisac co dobrego dla elblaga zrobil i jakies inne dokonania tego Pana?
Poki co to publikujecie same obiecanki cacanki :/
odpowiedz |
oceń post
9
4
|
zgłoś do moderacji
|
3
Jak popatrze na kandydatow. to najlepiej przygotowany jest Wroblewski. Od 20 lat w samorzadzie, zadnych afer, w PSL od roku a przedtem bezpartyjny. Moj glos ma.
odpowiedz |
oceń post
5
11
|
zgłoś do moderacji
|
4
Na liście kandydatów u Wróblewskiego nie ma nikogo, kto został odwołany z poprzedniej Rady Miejskiej, dlatego ma mój głos. Inni nie mieli honoru i mimo, że mieszkancy ich nie chcieli znowu startują.
odpowiedz |
oceń post
6
9
|
zgłoś do moderacji
|
5
Nie ma lepszego kandydata niż Pan Wróblewski, eksperymenty były w poprzednich wyborach gdzie postawiono na młodość, nowoczesność i jak wyszło. Ja wolę ludzi z doświadczeniem, uczciwych, pracowitych tacy dają gwarancję rozwoju naszego miasta bez afer, korupcji etc.
odpowiedz |
oceń post
2
8
|
zgłoś do moderacji
|
6
Właśnie Pan Wróblewski, jak sam mówi, przez 20 lat pracował w Urzędzie Miejskim na kierowniczych stanowiskach, w tym 8 lat jako wiceprezydent i co zrobił? chce wcisnąć ludziom, że to nowa ekipa tak zrujnowała Elbląg? nowa ekipa tylko kontynuowała rujnowanie naszego miasta. wiele projektów rozpoczęto za czasów właśnie pana Wróblewskiego, a nowi zamiast oczyścić atmosferę kontynuowali politykę rujnowania miasta i dlatego mamy to, co mamy. ja dziękuję za takie 20 letnie doświadczenie! nagle pokazują w swoich filmikach wyborczych, jak to basen przy ul. Spacerowej został zrujnowany? Panie przez dwa lata zrujnowali basen? czemu Pan nie widział tego basenu 5 lat temu, czy 10 lat temu? pięknie o niego dbaliście i inwestowaliście, a przez 2 lata się zniszczył? ;) i Wy w to ludzie wierzycie?
odpowiedz |
oceń post
1
2
|
zgłoś do moderacji
|
7
Dla zainteresowanych:
za jego rządów EG więcej środków pozyskiwał niż Olsztyn.
Uczciwa firma, doświadczenie!
Tu nie ma miejsca na porażki i królików doświadczalnych.
Facet ma już stołek.- wygra czy nie! To on raczejdaje szansę Elblągowi nie odwrortnie.
odpowiedz |
oceń post
0
4
|
zgłoś do moderacji
|