1
odpowiedziano ponad rok temu przez
Gerard Kwiatkowski to ojciec Cejrowskiego? o.O
| odpowiedz |
oceń post
12
3
|
zgłoś do moderacji
|
2
Eh te Lewandowski plis nie kompromituj mojego rodzinnego miasta! Przestań robić pośmiewisko z mieszkańców Elbląga! Kompromitacji końca nie widać? Eh tylko Elbląga żal!
| odpowiedz |
oceń post
20
2
|
zgłoś do moderacji
|
3
Lewandowski kończ, i wstydu doceń.Nasz naród dał się omotać i wybrał PIS teraz żałują,a to dopiero początek.Sam wyjdę na ulice położę się z flaga Polski i Uni będę protestował,chcę być w kraju demokratycznym i niech mi nie mówi że mam robić z tąd wypad Żyję w tym kraju i nie będzie mi mówił prezesik,macierewicz i rydzyk jak mam żyć i co mam robić.
| odpowiedz |
oceń post
10
4
|
zgłoś do moderacji
|
4
Kto niby zaluje? Ja zaluje ze musialem robic na osmiorniczki. Czekam na zrobienie porzadku przez PIS w tv publicznej, aby tacy jak ty przejrzeli w koncu na oczy.
|
oceń post
0
3
|
zgłoś do moderacji
|
5
Nazwę ronda miał zlikwidować PISowski prezydent, to była jedna z wielkich obietnic dla miasta. W "nagrodę" mieszkańcy wybrali go do sejmu.
| odpowiedz |
oceń post
4
4
|
zgłoś do moderacji
|
6
jeżeli:... "Ten pomysł to jakaś kompletna pomyłka....", to czy autor również?
| odpowiedz |
oceń post
9
2
|
zgłoś do moderacji
|
7
Oszczędzaj sobie w PKO . Ja swoje zrobiłem zgodnie z moim sumieniem i basta. Pora poważnie porozmawiać o Statucie miasta i mechanizmach demokracji bezpośredniej i to chyba jakoś przy tej okazji pokazałem . Nikogo zmuszać nie trzeba warto by się było tylko zastanowić dlaczego Pan Cejrowski Elbląga nie lubi ? Drogi Miro żyjąc w kraju demokratycznym masz prawo głosu - ja ci ten głos udostępniłem w Ratuszu . Skoro nie umiesz powiedzieć publicznie co o tym sadzisz to nie parodiuj demokracji . Katcie nie katuj mnie już swoją głupotą - ty wylatasz nad poziomy i łamiesz piony,,,,
| odpowiedz |
oceń post
0
25
|
zgłoś do moderacji
|
8
Trzeba bylo zrobic taka analize, zanim zlozyl pan ten wniosek. A tak skompromitowal pan Elblag i nas Elblazan,
|
oceń post
2
2
|
zgłoś do moderacji
|
9
A w jakiż to sposób ? Złożyłem propozycję zgodną z moją opinią i to moje prawo tak jak jest to moja opinia. Opinia Pana Cejrowskiego jest inna i ma on do niej prawo - takie samo jak ja do swojej. A słowo Nas Elblążan to przepraszam - już zostałem Prezydentem Elbląga ? Jaka szkoda że nic o tym nie wiem,,,,, Proponuje poczytać Statut Elbląga jak wół pisze kto miasto - gminę reprezentuje na zewnątrz...
|
oceń post
0
5
|
zgłoś do moderacji
|
10
Kompromitacją jest to że godność ta przysługuje Hitlerowi a być może i Wałęsie. Może zatem warto było być w Ratuszu i to omówić ? Ale po co bo prościej napisać że to Lewandowski się kompromituje... Mądrość to umiejętność działania a nie czekania i szczekania na działania innych drogi Gościu .
|
oceń post
0
5
|
zgłoś do moderacji
|
11
Bardzo mądra i rozsądna odpowiedź p. Cejrowskiego. Z resztą... niewiele miał on wspólnego z rodzicami, z Elblągiem, a znacznie więcej z Kociewiem.
| odpowiedz |
oceń post
5
2
|
zgłoś do moderacji
|
12
No i udało się! Lewandowski zaistniał! i o to chodziło. Panie Lewandowski, zwołaj pan znowu posiedzenie, załatw pan zmianę faktu, że chrzest Polska przyjęła w Elblagu u pana na podwórku i znowu będzie o panu głośno! Trzymam kciuki.
| odpowiedz |
oceń post
6
2
|
zgłoś do moderacji
|
13
Z niecierpliwością oczekuję na kolejny przebłysk geniuszu mojego idola Mariusza Lewandowskiego. 3mam kciuki i liczę na dalszą kreatywność.
| odpowiedz |
oceń post
13
3
|
zgłoś do moderacji
|
14
Lewandowskiemu znowu odbiło chociaż do Stańczyka mu lat świetlnych brakuje.
Czy we Fromborku jest jeszcze odpowiedni oddział, który mógłby pomóc Lewandowskiemu, przynajmniej w wystawieniu "żółtych papierów" ? A może taki Lewandowski to "dobra rzecz" w tym smutnym jak pizd. mieście ?
| odpowiedz |
oceń post
7
3
|
zgłoś do moderacji
|
15
Dzięki za troskę o zdrowie doceniam. Czapki z dzwoneczkami nie mam ale jak widzę sporo dzwoneczków na głowach klaunów się odzywa - pytanie tylko czy więcej się ich odzywa czy na dźwięk nazwiska Lewandowski czy Cejrowski ?
| odpowiedz |
oceń post
0
16
|
zgłoś do moderacji
|
16
"widzę sporo dzwoneczków na głowie klaunów się odzywa" - o człowieku, PR to masz mistrzowsko opanowany.
|
oceń post
5
2
|
zgłoś do moderacji
|
17
Racja liczba mnoga - sorki za końcówkowanie już poprawiam
|
oceń post
0
8
|
zgłoś do moderacji
|
18
Skoro jest ulica Królewiecka to czemu rondo nie może nazywać się Królewieckie?
| odpowiedz |
oceń post
8
2
|
zgłoś do moderacji
|
19
Panie Lewandowski.
Bardzo proszę nie kalać tak szlachetnego nazwiska. Pana pomysły przekraczają granice głupoty.
| odpowiedz |
oceń post
5
2
|
zgłoś do moderacji
|
20
Proponuje sie nie bać - jak się Pani przestanie bać opini i plotek to może zacznie Pani dostrzegać że żadne granice nie są tak ciasne jak te które samo sobie wyznaczamy. Ja się Pani oponią przejmować nie zamierzam bo mam własną ...
|
oceń post
1
6
|
zgłoś do moderacji
|
21
p. Mariuszu i po co panu to bylo. Co jak co, ale Pan powienien wiedzec, ze WC nie jest za pan brat z Elblagiem. Jest to napisane w jego biografii - wystarczylo przeczytac do ok. 10 strony i wszystko byloby jasne! Jesli z jakis przyczyn nie widzial i nie czytal Pan tej ksiazki, wystarczylo sledzic jego wypowiedzi w internecie. WC b.rzadko wspomina o Elblagu, Jak juz wspomina to sa to dla niego mroczne i ciezkie czasy komuny! Stad jego obecna uszczypliwosc to Elblaga - "macie ronfo Kaliningrad, a Kalinin mordowal Polakow w Katyniu". Reasumujac - wyszla Panu z tego MegaGafa.
| odpowiedz |
oceń post
2
2
|
zgłoś do moderacji
|
22
Nie sądzę żeby to była gafa - zresztą to moj wniosek i moje opinia poparta zresztą przez Pana Brauna. Tak czy tak pora porozmawiać o tej instytucji i jej roli a to czy uchonorujemy Cejrowskiego - skoro nie chce to pewnie nie . Czy na to zasługuje ? Moim zdaniem bardziej niż Wałęsa i na pewno bardziej niż Adolf Hitler. Moje zdanie moja opinia moj głos - Cejrowskiemi to się podobac nie musi a ja nie muszę się z nim zgadzać i tyle w temacie. On rob swoje ja swoje i tyle
| odpowiedz |
oceń post
2
9
|
zgłoś do moderacji
|
23
Ale takimi dzialaniami kompromituje pan miasto i mieszkancow. Po co łasić sie u Cejrowskeigo, skoro gosc od dawna mowic lekko nie trawi naszego miasta (wystarczy analiza jego wypowiedzi - i juz wiadomo, ze to miasto mu nie podrodze). Lepiej promowac miasto w inny sposob. Warto czasem przyznac sie do bledu.
|
oceń post
3
2
|
zgłoś do moderacji
|
24
kompromitacja «narażenie siebie lub kogoś innego na wstyd, śmieszność lub utratę dobrej opinii» Jeśli uważa Pan że korzystanie z przysługującego mi prawa do złożenia takiego wnioski to kompromitacja to jest Pan głupcem. Ale przy okazji dodam żer ani mi ani jak widać Panu Cejrowkiemu na dobrej opinii nie zależy . Ja w każdym razie zakładam że ludzie mądrzy rozumieją problem i sens tej propozycji a o opinię głupców proszę wybaczyć - nie dbam. Błędem mój Panie byłoby ustąpić tylko dlatego że paru hejterów coś nabazgroliło .Na debacie pokazałem powody i przesłanki i nikt tego w kategoriach kompromitacji nie oceniał . Ale ma Pan rację że miasto trzeba promować - tyle że nie minutowymi wstawkami w serialach po 60 000 zł za minutę.
|
oceń post
0
7
|
zgłoś do moderacji
|
25
Stawianie Wałęsy obok Hitlera to jakieś nieporozumienie. Że nie wspomnę o 'uchonorowaniu'.
|
oceń post
3
2
|
zgłoś do moderacji
|
26
Tyle że to fakt prawny obaj maja honorowe obywatelstwo Elbląga. W związku z tym o ile nikt tematu nie ruszy w dniu 20 kwietnia 2016 r zorganizuję spotkanie z okazji kolejnej rocznicy urodzin naszego honorowego obywatela i co ciekawsze poproszę Prezydenta i Przewodniczącego Rady Miejskiej o honorowy patronat nad tą uroczystością ... Będzie skandal równie wielki jak to co w aktach Elbląga mamy na dziś ....
|
oceń post
0
5
|
zgłoś do moderacji
|
27
Ja miałbym propozycję, nadac honorowe obywatelstwo Piekarczykowi (jak miał na imię?), biedak stoi przy bramie. Ubrałbym go i flaszkę dał mu w kieszeń, zeby miał dobry humor. Chwalił by pana panie L.
| odpowiedz |
oceń post
2
2
|
zgłoś do moderacji
|
28
Mi tam pochwał wystarczy i nawet tymi co je mam chwalić się nie muszę ....
|
oceń post
0
6
|
zgłoś do moderacji
|