1
odpowiedziano ponad rok temu przez
O ja... Lewandowski !!! Falkiewicz !!! ... no to ja już wolę zostać w domu i nie głosować na te JOW-y. Jak takie mordy mają reprezentować ruch obywatelski to dziękuję. Jak nie udało się dorwać do koryta z jednej organizacji to próbujemy z drugiej Panowie Lewandowski i Falkiewicz ? Darujcie sobie, już wolę zagłosować na świnie, które są przy korycie, bo są chociaż nażarte i dużo już nie zeżrą. A jak pomyślę o nowych świniach przy korycie, które są wychudzone i będą żarły ile wlezie to aż się niedobrze robi. Rozumiem, żeby startował ktoś normalny, w pełni poczytalny, stabilny emocjonalnie i rozsądny, ale krzykacz Lewandowski i Falkiewicz ? Przecież to będzie totalna kompromitacja miasta Elbląg.
odpowiedz |
oceń post
14
4
|
zgłoś do moderacji
|
2
Ma Pan na myśli te 13 500 osób które podpisały się pod naszym wnioskiem i 24 000 ludzi którzy oddali głosy w Referendum z 14 kwietnia ? Widać drogi chłopcze nadszedł czas ludzi czynu gotowych krzyczeć na ma mimozowate kukiełki w garniturach po 8 000 zł kupionych z kasy Polaków nikt się już nie nabiera...
oceń post
0
7
|
zgłoś do moderacji
|
3
Dobrze o tym wiesz Panie Lewandowski, że żerowaliście na ludzkiej biedzie i na hasłach które w obecnych czasach zawsze będą porywały tłumy. Myśleliście że wprowadzicie swoich ludzi do RM a prezydentem będzie zapomniany współpracownik UB. Ale niestety się nie udało, a o poziomie tego referendum świadczą takie fakty jak przynoszeni pod rękę starcy i inwalidzi i zapijaczone mordy oddające głos za flaszkę. Wiem bo byłem w komisji i widziałem kto przychodził. Nie zapomnę wyrazu Twojej gęby w UM kiedy oddawaliśmy protokoły z referendum, ta duma i pewność że przy nowych wyborach będziecie rządzić. Ale niestety dostaliście kopa w d... od mieszkańców. Wiem, że waszą maksymą jest hasło, "teraz my... do koryta" ale to się nie uda. A Kukiz... właśnie przez takich ludzi jak Wy z 26 % spadł na 11 % a do września będzie pod progiem... dzięki Wam.
oceń post
7
2
|
zgłoś do moderacji
|
4
Mnie to w cale nie dziwi;) Kto normalny może głosować na Kukiza, który kompromituje się każdą wypowiedzią i ma wyborców za idiotów?! Jak można glosować w ciemno i nie wiadomo za czym! Dziękuję panu Lewandowskiemu i Falkiewiczowi bo przynajmniej wiemy kto będzie twarzą tego ruchu kukizowego w Elblągu i na kogo nie warto głosować!
odpowiedz |
oceń post
12
6
|
zgłoś do moderacji
|
5
w dużej mierze wyborcy Kukiza nie głosowali za Kukizem tylko przeciwko PIS i PO
oceń post
14
5
|
zgłoś do moderacji
|
6
Na mnie drogi Panie nie będzie miał okazji głosować nawet jak będziesz Pan chciał . A nikt poza sporą grupą klientów restauracji "Sowa i Przyjaciele " na Partię Obłudników głosu nie odda - kelnerzy się już o to POstarali,,, My też. zresztą tylko na swój sposób i na naszym podwórku,,,,
oceń post
0
7
|
zgłoś do moderacji
|