1
odpowiedziano ponad rok temu przez
Niech politycy, bohaterzy, patrioci, itp, itd. najedzą się grochu z kapustą, jadą na granicę, wystawią cztery litery na wschód i żaden wróg ze strachu nie wejdzie do naszego kraju ! A jak wróg będzie chciał mimo tego przekroczyć naszą granicę to niech oddadzą ostrzegawczą salwę:-D
odpowiedz |
oceń post
15
5
|
zgłoś do moderacji
|
2
Ten artykuł jest tak debilny, że aż żaden z redaktorów nie miał odwagi się pod nim podpisać HAHAHA
odpowiedz |
oceń post
4
2
|
zgłoś do moderacji
|
3
Mam ginąć za ukraińskich faszystów? Never ever!
odpowiedz |
oceń post
20
6
|
zgłoś do moderacji
|
4
nie liczyą w żołnierzach tylko w osobach - ja natomiast policzył bym jako mięso armatnie. Kto pójdzie umierac za kraj skoro elity uciekną z niego jak w 39?
odpowiedz |
oceń post
17
2
|
zgłoś do moderacji
|
5
ja swoj kraj bende bronic a ci co nie to wypir... z tego kraju ped....
odpowiedz |
oceń post
9
21
|
zgłoś do moderacji
|
6
Nie wiem czy Rosja nas zaatakuje ale Donald Tusk już nas zaatakował jakiś czas temu.
odpowiedz |
oceń post
20
2
|
zgłoś do moderacji
|
7
Nie walczy się za ludzi, ale za kraj. Co za banda nieuków.
odpowiedz |
oceń post
3
16
|
zgłoś do moderacji
|
8
Walczy to się za swój dom i wolność ,nie za kraj...
oceń post
19
4
|
zgłoś do moderacji
|
9
KRAJ tworzą ludzie ziom :O
oceń post
3
2
|
zgłoś do moderacji
|
10
juz to widze jak powolaja "rezerwistów" ktorzy karabin to widzieli tylko w filmie, ci co nigdy nie byli w wojsku a np. na studiach tez maja status rezerwisty.
odpowiedz |
oceń post
16
3
|
zgłoś do moderacji
|
11
co za zapał do obrony kraju czy raczej strach i wyparcie tej informacji ze jednak mogą to zrobić i teraz wszyscy zdolni mają sie bać co za kraj oddajmy sie od razu po dobroci mniej krwi sie rozleje bo przecież to kraj studiów naukowców i inteligencji nie ma czasu na wojnę
oceń post
5
13
|
zgłoś do moderacji
|
12
PUT in i co myslisz jaką rolę odegrają rezerwiści? Na mój gust to jest tylko mięso armatnie nic wiecej.
oceń post
11
2
|
zgłoś do moderacji
|
13
Tu nie ma problemu, 2-3 tygodnie przeszkolenia i na front bronić ojczyzby
oceń post
5
9
|
zgłoś do moderacji
|
14
http://24hoursinwork.elblag.name/wpisy/dzis-ukraina-a-jutro-polska,450
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
15
`Dante , Ty jednak jeszcze mógłbyś skorzystać ze szkoły . Szczególnie z języka polskiego :)
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
16
Czemu redakcja tych najzabawniejszych tekstów nie podpisuje imieniem i nazwiskiem? Chcemy wiedzieć, kto ma taką wyobraźnię :D
odpowiedz |
oceń post
4
4
|
zgłoś do moderacji
|
17
wrocilem z anglii , gdzie zarabialem 5000, teraz ,pracuje na śmieciówce , zarabiam az 1000 , jak tusk wprowadzi ozusowanie smieciowek to bede mial 600 zł , myslę ze ta cena warta jest tego bym oddał za niego zycie. A tak na powaznie Dawajcie to pismo bede miał czym d... potedrzeć w samolocie whizzaira lecacym z powrotem do uk.
odpowiedz |
oceń post
14
3
|
zgłoś do moderacji
|
18
I co będzie ta wojna ? wracać do kraju ?
odpowiedz |
oceń post
2
5
|
zgłoś do moderacji
|
19
Moim zdaniem to jeszcze parę lat takich rządów i sami zniszczą ten kraj, i nie będzie potrzeby iść walczyć, zresztą już i tak nie ma poco...
odpowiedz |
oceń post
8
2
|
zgłoś do moderacji
|
20
zabierając mężczyzn na nie naszą wojnę niech Państwo Polskie"Tusk" zabezpieczy finasowo rodzinny tych młodych.
odpowiedz |
oceń post
7
2
|
zgłoś do moderacji
|
21
a polajucie wy mnie wyyyy.........d,,,e.Wyjechalem za granice 10 lat temu,tu jestem czlowiekem,niechodze glodny,jak niemam pracy panstwo,to i tak zyje ,leki mam zadarmo,a w RP klepalem biede ,nawet niebylo mnie stac zywosc kupic.Niewruce do syfu,niebende miesem armatnim,sprawie ukrainkej,odam zycie w niemieckiej armii,bo niemcy mnie utrzymuja!!!!!! z praca czy bez zyje jak czlowiek,oczywiscie odam swe zycie dla niemiec,podwarunkem ze dzalania minitarne benda molarne czyli niemcy niebenda agresorem,a jedynie obronca granic czy wywazywali sie umowy NATO .
odpowiedz |
oceń post
16
5
|
zgłoś do moderacji
|
22
Tak jak piszesz i przyznaje słuszna racje kiedyś murzyn był niewolnikiem teraz jesteśmy my smutna to prawda ale nic z tym nie zrobimy jest to wstyd ze polak musi wyjechać z kraju bo nie stać go na nic. Mieszkam w Niemczech 10lat po roku mogłem kupić auto za 50.tys po 3kupilem mieszkanie a w pl jeździłem autem za 5tys bo nie było mnie stać na nowe ważne ze urzedasy mają co jeść pić i czym dupe wozić a ludzie biedni ich nie interesują ze nie maja ludzie co jeść lepiej ze by nie jedli nie pili tylko pracowali 24/7 jestem Polakiem i w Niemczech się tego nie wstydzę ale za taką Polskę walczyć nie będę i życia nie oddam
oceń post
12
2
|
zgłoś do moderacji
|
23
Też byłem w Niemczech,Inne życie.Wspominam tamte czasy jak cos wspaniałego.Jak pracowałem to miałem lepsze pieniądze za tą pracę jak tu w Polsce,a jak byłem chory to na socjal i wcale nie było mi ciężko.Poprostu tam ten problem rozwiązali.WYNAGRODZENIE ZA PRACĘ i to UCZCIWE a tu 8zł na godzinę i to krzyczą Wójcik,Pójan i inni że to i tak za dużo. Albo firma budowlana Al-Bau-właściciel mówił że u niego jak będzie trzeba będą pracować za 2 zł na godzinę albo miskę zupy.Do czego to doszło żeby pojedyncze jednostki się aż tak bogaciły!!!
oceń post
11
3
|
zgłoś do moderacji
|
24
Niech nasz rząd polski idzie na wojne.Przynajmniej zrobia selekcje w rzadzie
odpowiedz |
oceń post
13
3
|
zgłoś do moderacji
|
25
Jak bym dostał karabin to najpierw tu zrobię porządek a później będzie mnie już waliło . NIGDY NIE BĘDĘ BRONIĆ POLSKI . Moje życie i ja decyduje!!!
odpowiedz |
oceń post
11
9
|
zgłoś do moderacji
|
26
twoje życie a przyjdzie rusek i on zdecyduje czy powiesić czy do łagru pracować . więc nie broń swojej ojczyzny
oceń post
4
5
|
zgłoś do moderacji
|
27
tussek moze mi ... zrobic, to jest jego wojna a nie moja. ja nie bede walczyl z aten kraj bo i po co? walczyc o ta biede ,wyzysk ,.... i zlodziejstwo jakie zgotowal na tussek ,komorusek i ich kamanda?
odpowiedz |
oceń post
9
7
|
zgłoś do moderacji
|
28
Mam pytanie, czy ktoś z komentujących i piszących bzdury jak chociażby EONOWAK poniżej ma więcej niż 15-16 lat?
odpowiedz |
oceń post
3
3
|
zgłoś do moderacji
|