najwięcej postów 60 dni | najwięcej postów | ostatnio dodane | najlepiej oceniane | najlepiej oceniane 60 dni | ostatnio dodane odpowiedzi |
data dodania | ocena |
2015-03-20 10:41 | 100% |
Cześć, wszystkim. Pisze, bo mam pytanie. Czy poleciliby mi Państwo jakiegoś przewoźnika, który jeździ do Belgii? Mam tam jechać do pracy niedługo i zastanawiam się z kim najlepiej.
oceń wątek 2 0 | zgłoś do moderacji |
2015-03-23 08:26 | 0% |
Ja jeżdżę zwykle z firmą http://vanwiatrak.pl/ i muszę przyznać, że jestem zdowolona. Mają dość nowe busy, w środku jest wygodnie i można też zabrać duży bagaż. Do tego kierowcy są mili, aż przyjemnie się z nimi podróżuje. Jeżdżą też umiejętnie, więc zwykle nie boję się, że coś się stanie, co jest dla mnie bardzo ważne.
No i cenowo nie wyróżniają się na rynku, ale za to szósty kurs jest za złotówkę, co dla mnie jest naprawdę fajne, bo jeżdżę nawet po kilka razy w roku za granicę do pracy, a potem wracam do Polski, więc sporo mogę w ten sposób zaoszczędzić.
oceń post 0 2 | zgłoś do moderacji |
dodaj odpowiedź |
Warmia i Mazury regionem zjednoczonej Europy Projekt współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Warmia i Mazury na lata 2007-2013. |