1
odpowiedziano ponad rok temu przez
Szkoda, że Szwedowi nie można było także zadać pytań w zamian facet gadał pół godziny o niczym;)
odpowiedz |
oceń post
14
2
|
zgłoś do moderacji
|
3
tak debilny nick mogla wymyslec tylko Mariola Lewatywa
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
4
Brawo redakcja - świetny pomysł. A ze Szwedem to by nie wypaliło ponieważ on jak młody Pawlak - nieważne jakie pytanie odpowiedź zawsze ta sama czyli nijaka.
odpowiedz |
oceń post
12
3
|
zgłoś do moderacji
|
5
No cóż szkoda, że nie można było zadać pytania niejakiemu Szwedowi. Bo pytań i wątpliwości jest mnóstwo, a on sprytnie unika odpowiedzi i gada jak kaznodzieja. No chyba, że Redakcja poważnie nie traktowała tego słowotoku Szweda no to wtedy szacun Redakcjo!
odpowiedz |
oceń post
9
3
|
zgłoś do moderacji
|
6
fajny pomysł, pytania wysłałam.
odpowiedz |
oceń post
5
4
|
zgłoś do moderacji
|
7
Pan Balbuza mój głos ma. Czas wywalić partyjniaków oszołomskich!
odpowiedz |
oceń post
9
5
|
zgłoś do moderacji
|
8
Sorry, ale mam już swojego Kandydata - SZWEDA. Pomysł z zadaniem pytania fajny. Wybrałem Szweda bo gość jest prawdziwym managerem, przedsiębiorcą od wielu lat. Nie znam go osobiście, ale mam dość tych co ciągle startują i startują, albo tych co z klucza partyjnego kandydują. Co oni mogą wiedzieć o zarządzaniu?
odpowiedz |
oceń post
3
9
|
zgłoś do moderacji
|
9
Panie Mieciu, a ile pan Szwed zatrudnia elblążan w swoich firmach, gdzie są zlokalizowane w Elblągu jego firmy i ile odprowadza podatków w Elblągu?
oceń post
4
2
|
zgłoś do moderacji
|
10
Szwed w najbliższy weekend znowu organizuje Disco Polo na Placu Jagielonczyka....tak traktuja potencjalnych wyborcow!!!! Chca ich omamic muzyka.
odpowiedz |
oceń post
2
2
|
zgłoś do moderacji
|