1
odpowiedziano ponad rok temu przez
Przestancie to jest smiechu warte. Nie dosc, ze na taka liczbe co tam przychodzi podchodzi to pod impreze masowa o co byla kiedys zadyma w tym miejscu to do tego mieli tak sprawdzac dowody od tego weekendu z tego co pamietam i co bedadz tam wchodzac stojac w kolejce nie widzialem ani jednek osoby ktora musiala wyciagnac i pokazac dowodzik;):) Niech sie miasto weznie pozadnie za wszystkiego dyskoteki w Elblagu zrobi porzadek i zosawi tylko te ktore na to naprawde zasługują.
odpowiedz |
oceń post
1
4
|
zgłoś do moderacji
|
2
To nie cpaj tyle to zobaczysz...mojej dupy nie wpuścili bo za dwa niechy ma osiemnastke
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
3
Ja wiem wszystki ten jawor i ochraniasz łukasz kręcili lody marko wywali i teraz tam sobie rządzą glina i klawisz dwa chłopki ...... cwaniaczki chłopaki z miasta zrobili porządek z tym bałaganem na elblągu a i pan własciciel darek też ma za uszami
odpowiedz |
oceń post
2
5
|
zgłoś do moderacji
|
4
były gad, były krymuch i dwie dziewczyny z miasta :D no no gruby skład na bramce :D ..robią robili i będą robić lody po same kule
oceń post
3
3
|
zgłoś do moderacji
|
5
tu ja JAWOR będę rządził całym krajem nie tylko ta dyskoteką ........ i warszawą też i gdańskiem i wołomniem i zakopanym i czekam na propozycje czym jeszcze...
odpowiedz |
oceń post
3
3
|
zgłoś do moderacji
|
6
jak już jesteśmy przy tym lokalu to naprawdę wystarczy obejrzeć zdjęcia na facebook aby stwierdzić ile nieletnich tam wchodzi
odpowiedz |
oceń post
2
7
|
zgłoś do moderacji
|
7
Co mają zrobić frajerzy którzy niedawno wyszli z pudła ,gdzie mają się podziać skoro nikt nie jest głupi i pod żadnym pozorem nie wpuszcza ich do dyskoteki ,więc obrali sobie największą scenę w tym mieście gdzie właściciel nie stąd myśląc że się uda a tu lipa frajerów zna też prowincja z Warszawy .Może Braniewo czy Iława ich przyjmie
odpowiedz |
oceń post
11
3
|
zgłoś do moderacji
|
8
bandytka nie ma już takiego zastraszenia jak kiedyś ludzie mają inną świadomość i policja ma większe uprawnienia i dobrych policjantów co nie idą na układy z bandytkom....więc chłopy siedzą i oby tak pozostało bo to debile i nie ma miejsca na takich w społeczeństwie, a lokal mi jest obojętny bo tam nie byłem ponoś dużo ludzi i ciasno, ale na bandytkę mówię stanowczo nie....
odpowiedz |
oceń post
7
2
|
zgłoś do moderacji
|
9
Ludzie ocknijcie sie jaki własciciel darek, kolesia przywiuzł do elbląga i poznał ze wszystkimi zupełnie kto inny ,to człowiek z nikąd i do nikąd trafi , miał szanse zaistniec wsrud normalnych ludzi ale musiał wywalic przyjaciela ,co zresztą uczynił ,zalecam ostroznosc.
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
10
Jakie wałki Jawor skończony Łukasz pseudo manager którego wyjebali ze służby areny i pewnie z tąd tez go wyjebia za lansowanie sie i gadanie głupot
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|