1
odpowiedziano ponad rok temu przez
Zróbcie artykuł o złodziejach z 4lo, tam jest masa tego
odpowiedz |
oceń post
1
2
|
zgłoś do moderacji
|
2
jakich złodziejach? o czym ty mówisz?
oceń post
0
3
|
zgłoś do moderacji
|
3
A trzeba było sobie z neta ściągnąc hehe a co! I
odpowiedz |
oceń post
2
2
|
zgłoś do moderacji
|
4
a czy szanowny pan redaktor widzial regulamin?? i gdzie tam jest cos małym (drobnym) druczkiem i o jakim oszustwie mowa??
odpowiedz |
oceń post
4
3
|
zgłoś do moderacji
|
5
wszytko wyjaśnione jest takim samym drukiem!!! Więc o co codzi!
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
6
Skoro redakcja sprawdziła że obsługa (mimo zapewnień tego PANA) informuje o tym że pieniądzy w gotówce się nie dostaje to może jednak ten PAN sobie conieco wymyślił, a że TEN człowiek się w domu pewnie nudził to i napisał...
Mam wrażenie że nie mieliście o czym napisać a Portel.pl tego PANA odesłał (lub też odesłałby) z kwitkiem!
odpowiedz |
oceń post
12
8
|
zgłoś do moderacji
|
7
mialem taka sama sytuacje, PANI z videoworld zapewniala mnie ze otrzymam gotowke do reki, gdy przyszedlem po pieniadze, PANI powolala sie na regulamin.. nie polecam
oceń post
7
10
|
zgłoś do moderacji
|
8
a macie kamery? to może sprawdzimy jak było naprawdę?
oceń post
7
2
|
zgłoś do moderacji
|
9
ja kupowałem grę i wszytko było wyjasnione bardzo dobrze! Od razu wiedziałem na czym odkup - wypożyczenie polega! Więc może owy pan się zapatrzył na bardzo ładną Panią z obsługi i nie dosłyszał co nieco :)
odpowiedz |
oceń post
6
3
|
zgłoś do moderacji
|
10
pani w czarnych włosach fajna i blondynka też niczego sobie! można nie dosłyszeć wszystkiego co mówią :)
oceń post
9
2
|
zgłoś do moderacji
|
11
aaa tam wcześniej fajniejsze tam pracowały, nie wiem co ci sie w nich podoba ??
oceń post
2
5
|
zgłoś do moderacji
|
12
ART! JAK TOBIE TE KOBIETY SIE NIE PODOBAJĄ TO CO TY MASZ ZA GUST!
oceń post
3
2
|
zgłoś do moderacji
|
13
oddaje tam swoje gry i kupuje na nowo!
Panie tłumaczą regulamin, na początku mialem problem zeby to zrozumiec ale Pani wzieła mnie do siebie do lady i mimo tego ze nic nie kupowalem a kolejka za mną zrobiła sie spora pomału tłumaczyła aż zrozumiałem, takze nie wiem o co tyle hałasu!
Moim zdaniem obsługa na 5+ , a fakt w regulaminie który stoi na pólce wszytko pisze!
odpowiedz |
oceń post
4
2
|
zgłoś do moderacji
|
14
gdybys dostal opier.... od szefa to tez bys pozniej wszystko ladnie tlumaczyl
oceń post
3
8
|
zgłoś do moderacji
|
15
Obsługa jest bardzo miła i zawsze pomaga w wyborze filmu - szczególnie szefowa. Nie wierze zeby tak miłe babeczki oszukiwaly klientów. Ja nie kupuje gier ale z ciekawości zainteresuje sie nimi. Polecam ta wypozyczalnie
odpowiedz |
oceń post
4
4
|
zgłoś do moderacji
|
16
szefowa hehe mila bo to jej interes! ale dziewczyny tam pracujące są bardzo miłe i w wyborze filmu pomogą i wytłumaczą wszytko, nie jeden sklep- wypożyczalnia mogła by pozazdrościc takiej obsługi!
oceń post
6
3
|
zgłoś do moderacji
|
17
diablo 3 też wypożyczacie?
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
18
nie tego nie mają, ale ogólnie mają tańsze gry niż na zawadzie w "wypozyczalni" więc polecam, ceny porównywałem i róznica jest!
oprócz tego obsługa o której się tu tak pisze naprawde miła i bardzo ładna! szczegolnie pani z grzywką :) więc ja polecam tą wypożyczalnie!
oceń post
6
4
|
zgłoś do moderacji
|
19
No dzięki za takie pochwały urody mojej pięknej żonki;))
odpowiedz |
oceń post
7
5
|
zgłoś do moderacji
|
20
daj zdjęcie tej pani z grzywką bo zaczynam już wierzyć tym wszystkim komentarzom
oceń post
2
2
|
zgłoś do moderacji
|
21
Jestem stałym bywalcem wypożyczalni i sam kupywałem tam gry zaraz po tym jak wprowadzili taka możliwość. Pani bardzo uprzejma już nie mówiąc o tym że atrakcyjna i z nietypową fryzurą ( krótko przystrzezony bok) ;) . Pani nawet nie musiała mi dawać żadnego regulaminu bo dokładnie mi wszystko wyjaśniła
( nie wiem jak można tego nie rozumieć!!!) a nawet jakby ktoś nie zrozumiał to może doczytać bo przy kasie i na pólkach tam gdzie sa gry są regulaminy- WSZYSTKO PISANE TAKIM SAMYM DRUKIEM!!! POzdrowienia dla Pan, wszczegolnosci brunetki z weekendów:)
odpowiedz |
oceń post
1
3
|
zgłoś do moderacji
|
22
Złodzieje złodzieje i jeszcze raz złodzieje. Wypozyczyłem gre którą do 7 dni moge oddac - tak mi powiedziała pani. kiedy przyszedłem powiedziano mi że gier nie skupują i mają urządzenie uszkodzone. Przepraszam bardzo - ale jest na grach napisane że 7 dni kosztuje 10zł i do 7 dni różnice oddają. I nie uwględnili mi tego - chamstwo o złodziejstwo. Sprawa jest oczywista - nie idzie im interes, więc pozbywają się gier w ten sposób. UWAŻAJCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
23
To videło łorld jeszcze istnieje? Myslalem ze to juz historia. Jak widac trza kombinowac zeby przetrwac!
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
24
Chodze do innej wypozyczalni i nigdy nie mam problemow. Wszystko jasne i czytelne przy plytach i grach dostepne regulaminy oraz cenniki, a jak czegos nie wiem to obsluga wytlumaczy. Chyba logiczne jest to, ze skoro chce sie z czegokolwiek korzystac to kazdy dobrowolnie zgadza sie z regulaminem.
No, ale skoro ktos nie potrafi czytac ani myslec....
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|