1
odpowiedziano ponad rok temu przez
KS „Halex”, prowadzoną przez trenera Jerzego Baranieckiego, zdobył tytuł drużynowego mistrza Polski w boksie.
odpowiedz |
oceń post
16
2
|
zgłoś do moderacji
|
2
Panie Romanie bardzo dziękuję, że dzięki Panu moja rodzina mogła żyć w latach 1996-1998 na europejskim poziomie. Średnie zarobki 1000-2000 dolarów netto na rękę (przy kursie 4 zł, co dawało 4000-8000 zł. netto/ miesięcznie), to dziś nieosiągalne marzenia Elblążan. Dziękuję! Dziękuję! Dziękuję! Ukłony w Pana stronę - niech Pana Bóg Prowadzi!
odpowiedz |
oceń post
11
4
|
zgłoś do moderacji
|
4
Trzeba też pamiętać, że H. Niemyjski spowodował wypadek drogowy, w którym zginęły 2 niewinne osoby
odpowiedz |
oceń post
1
5
|
zgłoś do moderacji
|
5
wzór dla dzisiejszych pseudobiznesmenów -dobry sprzęt do pracy dobre zarobki wysokie składki odprowadzane do ZUS -wiem co piszę dzięki zarobką w Jego firmie dzisiaj kiedy jestem na ręcie chorobowej mam elegancki dochod i nie muszę się martwić czy mi na chleb i leki starczy Roman spoczywaj w spokoju
odpowiedz |
oceń post
5
2
|
zgłoś do moderacji
|
7
Trudno wyło wypłacić, jak państwo polskie zrobiło z firmy bankruta, podpisem jednego chu**a z rządu. To na pewno nie wina p. Niemyjskiego.
oceń post
5
3
|
zgłoś do moderacji
|
8
Za co dziekujecie ludzue to byl oszust klamca itd czlowiek bez sumienia oszukiwal nawet siebie taka jest prawda
odpowiedz |
oceń post
1
3
|
zgłoś do moderacji
|