1
odpowiedziano ponad rok temu przez
Wkoncu ktos normalny a nie typowy polityk !! Macie moj glos !!!
odpowiedz |
oceń post
12
29
|
zgłoś do moderacji
|
2
O, coś nowego.Dosyć tych oszołomów z elblag24
odpowiedz |
oceń post
11
23
|
zgłoś do moderacji
|
3
to satelicki komitet PiSu (Grabowski to były kandydat do Rady Miasta PiSu), który ma odbierać głosy EKO i KNP
odpowiedz |
oceń post
25
8
|
zgłoś do moderacji
|
4
Wilk z Kowszyńskim są sprytni w te klocki - to jedyny ich koalicjant.
oceń post
18
5
|
zgłoś do moderacji
|
5
Ehę chciałbym nieśmiało zwrócic uwagę "nowemu kandydatowi na Prezydenta", że giełada owocowo-warzywna funkcjonuje w Elblagu pod nazwa Giełda Elbląska już od kilkunastu lat!;)
odpowiedz |
oceń post
25
5
|
zgłoś do moderacji
|
6
Proponuję odwiedzić Giełdę Elbląską i kupić tam 2 tony marchewki lub 10 ton ziemniaków. Tam są zwykłe sklepiki a nie Giełda Towarów Rolno-Spożywczych. Nie mylmy pojęć.
oceń post
7
7
|
zgłoś do moderacji
|
7
Faktycznie ten goś to V-kolumna Wilka sami zobaczcie!;)
http://jerzywilk.pl/radni-pis/robert-grabowski/
odpowiedz |
oceń post
21
4
|
zgłoś do moderacji
|
8
I to jest bezpartyjny?
http://wybory2014.elblag.net/artykuly/znamy-kolejnego-kandydata-na-prezydenta-miasta,14751.htm
odpowiedz |
oceń post
15
4
|
zgłoś do moderacji
|
9
Szanowny Panie Robercie Grabowski kandydacie bezpartyjny na prezydenta Elbląga mam pytanko. W 2013 roku kandydował Pan w okręgu nr 1 z listy PIS-"8. GRABOWSKI Robert Marek, lat 46, zam. Elbląg" Czy mam rozumieć, że po roku rządzenia przez Jerzego Wilka z PIS ocenia Pan ten okres tak wyjątkowo krytycznie że został bezpartyjny i sam zdecydował, że może być lepszym prezydentem niż Jerzy Wilk? Jeśli tak to BRAWO lepiej późno niż wcale! A może PIS zorganizowało sobie satelitę?
odpowiedz |
oceń post
27
2
|
zgłoś do moderacji
|
10
Dobre pytanie. Mysle ze zostanie napewno zadane przy konferencji :)
oceń post
23
3
|
zgłoś do moderacji
|
11
Witam, z reguły nie biorę udziału w dyskusjach na forum, ale Pana wypowiedź jest kulturalna i zawiera rzeczowo sprecyzowane wątpliwości. Nigdy nie kryłem że w zeszłorocznych wyborach byłem na liście PiS. Żeby zrozumieć jak coś działa trzeba czasami po prostu do tego podejść bliżej. Powiem tylko tyle, że dużo energii poświęciłem na zorganizowanie komitetu BEZPARTYJNYCH elblążan, którzy dodatkowo chcą dobrowolnie poświęcić część swojego zaangażowania, energii i czasu dla innych, tych którym jest po prostu ciężko, a ja mam z takimi ludźmi kontakt praktycznie codziennie. Na pewno nie będę atakował innych kandydatów, mogę tylko zachęcać wszystkich aby oddali swoje głosy na osoby spoza jakichkolwiek partii. Pozdrawiam serdecznie. P.S. Nie jestem ani ja, ani którykolwiek z naszych kandydatów niczyim satelitą.
oceń post
10
18
|
zgłoś do moderacji
|
12
Mysle ze nie ma pana Grabowskiego co skreslac. Prorok Igor ma moze racje. Chyba kazdy wie ze Wilk to w lesie powinien siedziec a nie w urzedzie. Moze co niektorzy chca naprawic stare bledy !!
odpowiedz |
oceń post
20
15
|
zgłoś do moderacji
|
13
To chyba będzie któraś córka PIS.
odpowiedz |
oceń post
26
7
|
zgłoś do moderacji
|
14
Masz Rację potem w drugiej turze Grabowski i Szwed tak jak w zeszłym roku poprą Wilka!;)
oceń post
23
6
|
zgłoś do moderacji
|
17
Przeczytałam uważnie wszystkie komentarze. Jestem osobą bezpartyjną, w moim otoczeniu jest dużo takich jak ja. Pójdę na wybory bo jest na kogo głosować .Czepiacie się wypowiedzi Pana Roberta- to co że nie składne ,nie zamydlają bynajmniej oczu, ma szczere chęci i uważam ze "Myśliciel" trafnie napisał że nie trzeba Pana Roberta skreślać.
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|