najwięcej postów 60 dninajwięcej postówostatnio dodanenajlepiej ocenianenajlepiej oceniane 60 dniostatnio dodane odpowiedzi
Witamy na forum serwisu elblag.net. Obecnie forum nastawione jest na tematykę związaną z uruchomionymi serwisami. Jego treść tworzą wątki założone przez użytkowników oraz komentarze dodane do artykułów. Zapraszamy do dyskusji :-)
Sugestie, opinie, zgłaszanie błędów prosimy kierować tutaj. Korzystanie z forum oznacza akceptację regulaminu. Redakcja nie odpowiada za wypowiedzi dodane przez użytkowników.
Zastrzegamy sobie prawo do moderowania i przechowywania zablokowanych komentarzy.
+ dodaj odpowiedź
data dodaniaocena

ogólna rozmowa

wszystkie ogólne tematy, główny kanał forum zakładaj nowe wątki, zaczynaj dyskusję...
Bartłomiej Ryś
2016-02-15 13:36 100%

Zwłoki 64-letniej kobiety w "hotelowcu" na Jaśminowej

rozpoczęty ponad rok temu przez Bartłomiej Ryś

Dziś, 15 lutego rano w budynku przy ul. Jaśminowej 11 (tak zwany „hotelowiec”) znaleziono zwłoki 64-letniej kobiety z widoczną raną ciętą szyi. Na miejscu pracują policyjni technicy i prokurator. Prawdopodobnie jest to zabójstwo.

Zwłoki kobiety odkrył sąsiad, który najpierw usłyszał krzyki dobiegające z mieszkania na II piętrze, a następnie pobiegł sprawdzić, co tam się dzieje. Wezwał pogotowie i policję. Niestety, kobieta była już martwa. Miała widoczną ranę ciętą szyi. Policjanci, prokurator i policyjni technicy pracują na miejscu zdarzenia. Wszystko jest rozpatrywane pod kątem zabójstwa. Obok ciała kobiety znaleziono nóż, którym prawdopodobnie podcięto jej gardło.

AKTUALIZACJA

Z nieoficjalnych informacji wynika, że kobieta mieszkała z wnuczkiem. Mężczyzny nie zastano na miejscu, trwają jego poszukiwania. Sąsiedzi twierdzą, że zażywał narkotyki, nadużywał alkoholu, nigdzie nie pracował.

14:05

26-letniego wnuczka ofiary udało się zatrzymać. Obecnie przebywa w izbie zatrzymań i "dziwnie" się zachowuje. Prawdopodobnie zostanie skierowany na obserwację psychiatryczną.

18:30

Już wiemy, że było to morderstwo. 26-letni Daniel Z. przyznał się do zabicia babci, stwierdził, że "głosy w głowie kazały mu to zrobić". Mężczyzna leczył się wcześniej psychiatrycznie. Tuż po zatrzymaniu został przewieziony do szpitala psychiatrycznego.

- Muszą go zbadać lekarze. Od ich opinii zależy, czy najbliższą noc będzie mógł spędzić w izbie zatrzymań czy w innej placówce. Przesłuchanie z udziałem prokuratora jest planowane na wtorek - dodał Sawicki.

26-latek był już karany za niszczenie mienia, bójki, kradzieże. Za zabójstwo grozi mu kara dożywotniego pozbawienia wolności. 

oceń wątek 2 0 zgłoś do moderacji
2016-02-15 13:45 8%
1

odpowiedziano ponad rok temu przez Marek
W Bleblągu Walentynki idą pełną parą...
odpowiedz oceń post 1 11 zgłoś do moderacji
2016-02-15 19:55 40%
2
odpowiedziano ponad rok temu przez JaJnosik
marek ale ty debil jesteś.....no coments
oceń post 2 3 zgłoś do moderacji
2016-02-15 15:16 20%
3

odpowiedziano ponad rok temu przez Pouś
W świat potwornie ciężkich dragów
Wprowadził mnie Jacek
Las Vegas Parano to dla niego spacer
Diabeł w ludzkiej skórze recytujący pacierz
Namówił go do tego by zajebał swoją babcię

I poderżnął swojej babci
Skurwiel gardło tępym nożem
I zaniósł do lombardu głowę jelenia z porożem

Popek - Koniki Opętania
odpowiedz oceń post 1 4 zgłoś do moderacji
2016-02-15 15:57 60%
4

odpowiedziano ponad rok temu przez ki
zastrzelic gnoja na miejscu!!!!! najlepiej przez powieszenie
odpowiedz oceń post 3 2 zgłoś do moderacji
2016-02-15 17:43 60%
5

odpowiedziano ponad rok temu przez mikmikmik
1. Głosy? Może echo z pobliskiego bunkra.., wróć! kościoła się niosło...
2. Nadużywał alkoholu i zażywał narkotyki. Ale nie pracował? No to jak? :/ A ja pracuję i stać mnie na najwyżej butelkę wina na weekend... na pewno nie na nadużywanie. Nie wiem za co, a alkohol kosztuje.
odpowiedz oceń post 3 2 zgłoś do moderacji
2016-02-16 18:20 0%
6

odpowiedziano ponad rok temu przez ~Cleo~
Smutnaaaaa........nie znałam tej Pani ale jestem smutna....
odpowiedz oceń post 0 2 zgłoś do moderacji
2016-02-18 18:30 0%
7

odpowiedziano ponad rok temu przez KOT
Chory człowiek z tego co wiem był z babcia u lekarza rano nikt nie chciał udzielić mu pomocy nasza sluzba zdrowia powinna odopowiadac za ta smierc bo nie chcieli go przyjąć do szpitala teraz doszło do tragedii taka jest sluzba zdrowia nie ma koperty nie ma leczenia kot
odpowiedz oceń post 0 4 zgłoś do moderacji
dodaj odpowiedź