1
odpowiedziano ponad rok temu przez
Czyżby jeden z portali co jest patronem medialnym Olimpii miał jakieś obiekcje co do tego, że robicie kawał dobrej roboty i lobbował by tego nie było u Was?
odpowiedz |
oceń post
4
2
|
zgłoś do moderacji
|
2
Nie, Portel to Portel, a my to my. Nie ma tu żadnego związku z konkurencyjnym portalem.
oceń post
1
2
|
zgłoś do moderacji
|
3
Co za bzdura?! Nawet bramki nie mozna pokazac? I jak tu sie rozwijac jak taki klub i ludzie zarzadzajacy nim sa do dupy. Boros sie boi ze rywale go rozpracuja? haha juz mu sie pali w tylku widac! Za dlugo juz u nas! A co z meczami wyjazdowymi?
odpowiedz |
oceń post
1
2
|
zgłoś do moderacji
|
4
Tak jak mówiłem - wszędzie tam, gdzie zadziała internet LTE będziemy transmitować. Wstępnie sprawdzałem na mapach zasięgu - niby we wszystkich miejscowościach jest. Jak będzie w praktyce - to się okaże jak będę na miejscu
oceń post
3
2
|
zgłoś do moderacji
|
5
To jest nonsens . Co ma do tego trener Boros ? Ja chodzę na każdy mecz i chciałbym później obejrzeć aby przeanalizować niektóre akcje.
odpowiedz |
oceń post
1
2
|
zgłoś do moderacji
|
6
A szkoda bo świetną robote robicie z tymi relacjami, głównie dla ludzi zza granicy. Apelujemy do klubu aby dali możliwość wrzucania po meczu bramek i najciekawszych wydarzeń w skrócie video na elblag.net !!!
odpowiedz |
oceń post
2
2
|
zgłoś do moderacji
|