1
odpowiedziano ponad rok temu przez
Zwolniony oficer rowerowy był to facet, który w jednym palcu posiadał wiedzę jak zabezpieczyć przejazd na rowerach grupy rowerzystów, organizował i opiekował się międzynarodowymi grupami rowerzystów, którzy zwiedzali nasz region i miasto, był jednocześnie przewodnikiem turystycznym... i długo można by wymieniać same pozytywy Jego działań. No cóż inni uważali inaczej, pozostała tylko PUSTKA !!!
odpowiedz |
oceń post
13
9
|
zgłoś do moderacji
|
2
Jak żyć bez pełnomocnika rowerowego, jak żyć?
odpowiedz |
oceń post
8
7
|
zgłoś do moderacji
|
3
Odwołanie niejakiego oficera rowerowego było jedną z niewielu słusznych decyzji prezydenta Wróblewskiego.
odpowiedz |
oceń post
10
16
|
zgłoś do moderacji
|
4
przeciez wroblewski to nieudacznik, sam na rowerze nie jezdzi wiec w dupie ma rowerzystow. nastawial znakow zakazu jazdy rowerem na fromborskiej i zadowolony. szkoda ze ten nieudacznik nie ruszyl zadu i nie przeszedl sie zobaczyc w jakim stanie jest ta sciezka z plyt chodnikowych. ale czego wymagac od postkomuszej wladzy? twoirzy posadki dla calej tej szajki typu wojcik,gelert i calej reszty skompromitowanej szajki. tu trzeba kogos nowoczesnego przede wszystkim mlodego. obecny prezydent to juz stary dziad z tokiem myslenia poprzedniego ustroju.
odpowiedz |
oceń post
10
4
|
zgłoś do moderacji
|
5
elblążanie takiego kn.....ra sobie wybrali
oceń post
3
4
|
zgłoś do moderacji
|
6
ruch rowerowy wzrasta, a UM, Wróblewski mają to w d......
odpowiedz |
oceń post
9
4
|
zgłoś do moderacji
|
7
moje dziecko idzie od września do I klasy i nie wiem czy sobie poradzi w szkole bez oficera rowerowego, chyba wyjedziemy do Anglii z rozpaczy
odpowiedz |
oceń post
5
12
|
zgłoś do moderacji
|
8
To jakaś kpina oficer rowerowy a moze jeszcze powołajcie generała od psów wszyscy oszaleli na tle rowerów jeżdzą po chodnikach że nie można przejść w moim przypadku drzwi z klatki otwierają się na ulice chodnik jest bardzo wąski po otwarciu drzwi pozostaje tylko pół metra rowery jeżdza bardzo szybko raz juz kiedyś pzrejechali chłopaka w końcu dojdzie do tragedi gdy rowerzysta jadąc 30 /godz bo to jest z górki zabije kogos lub połamie na przejściach to samo śmigają kierowcom przed oczyma kompletna samowola
odpowiedz |
oceń post
4
12
|
zgłoś do moderacji
|
9
Psucie wychodzi wróbelkowi najlepiej. A nic nowego sam na razie nie wymyślił.
odpowiedz |
oceń post
7
2
|
zgłoś do moderacji
|
10
Jaka przyszłość czeka Elbląg bez oficera rowerowego? Normalna
odpowiedz |
oceń post
11
6
|
zgłoś do moderacji
|
11
jak żyć bez oficera rowerowego jak żyć - nie mogę sobie tego wyobrazić jestem w depresji odkąd zlikwidowano tę funkcję
odpowiedz |
oceń post
5
10
|
zgłoś do moderacji
|
12
Nie ma czegoś takiego jak ścieżka rowerowa.
odpowiedz |
oceń post
0
3
|
zgłoś do moderacji
|