1
odpowiedziano ponad rok temu przez
To i tak za dużo! Kto chce oglądać tą kopanine wyżelowanych lalusiów w rurkach!
odpowiedz |
oceń post
4
15
|
zgłoś do moderacji
|
2
Mam karnet na Prostą. W tym sezonie z tego nie zrezygnuję, nawet jakby mieli mi VIP-owską dać w zamian. Niestety, jak chcą na siłę ograniczać liczbę kibiców, poprzez upychanie ich pod blaszakiem, skąd dużo gorzej ogląda się mecz, to chyba czas zmienić zarząd, na bardziej pro kibicowski.
Póki modernizacji, budowy nowego stadionu nie będzie - to PROSTA NALEŻY DO KIBICÓW!!! PROSTA TO HISTORIA TEGO KLUBU I KIBICÓW OLIMPII ELBLĄG!!!
odpowiedz |
oceń post
18
8
|
zgłoś do moderacji
|
3
Na ostatnim meczu wcale nie było źle (pomijając, że cena za bilet wzrasta o te 2 zł). Chodzi o to, że wreszcie na Krytej coś się zaczęło dziać, były emocje, był doping (czego na tej akurat trybunie daaaawno nie widziano). Kibice z Prostej przyszli pod dach i trochę rozruszali całe to towarzystwo. Był "klimacik". Tym bardziej wydaje się uzasadnione siedzenie na krytej bo robi się coraz chłodniej i częściej pada. Jestem za, a Prostą niech na wiosnę otworzą :)
odpowiedz |
oceń post
11
11
|
zgłoś do moderacji
|
4
Ksiądz dąży do zaorania tego klubu. Tylko juniorzy i 4 liga. Nic więcej tu nie ma być.
odpowiedz |
oceń post
10
8
|
zgłoś do moderacji
|
5
A nie można zrobić biletów za 3 zl np?
odpowiedz |
oceń post
10
3
|
zgłoś do moderacji
|
6
A mi wcale nie przeszkadza , że Prosta jest zamknięta jeżeli jest mało ludzi . Piszcie co chcecie i minusujcie mój wpis ile Wam się podoba ale nie tylko ta trybuna to historia klubu , ale cały stadion . Najwierniejsi przyjdą obojętnie gdzie a marudy będą dalej klepać w klawiaturę .
odpowiedz |
oceń post
7
11
|
zgłoś do moderacji
|