1
odpowiedziano ponad rok temu przez
Zachowanie elbląskich kibiców z tak zwanego młyna. Gorący doping dla ulubionego zespołu, rywalizacja wokalna z obozem gości usytuowanym na przeciwległej trybunie którzy z Łomży w bardzo licznym gronie przybyli na to spotkanie dopingować swój zespół, wspaniała oprawa z cyklu światło i dźwięk ! Wszystko do momentu uzyskania przez drużynę ŁKS – u kontaktowej bramki w miarę kulturalnej atmosferze. Po tym fakcie totalna żenada ! ! ! Obelżywe przyśpiewki kierowane w stronę zespołu z Łomży i ich kibiców, nie przystoją zachowaniu prawdziwego MĘŻCZYZNY ! ! !
Tak zachowują się tylko typowi gówniarze, szkoda tyko jeszcze że ze złości nie zaczęliście tupać nogami ! ! ! WSTYD ! ! !
odpowiedz |
oceń post
0
3
|
zgłoś do moderacji
|
2
Sprawy techniczne. Kiedy osoby odpowiedzialne za organizowanie widowisk sportowych na obiekcie przy ulicy Agrykola zrobią porządek z nagłośnieniem tego spektaklu ! ! !
Po zamknięciu trybuny „B” czyli popularnej prostej, komunikaty wypowiadane przez spikera są zrozumiałe tylko dla zawodników z usytuowanych na przeciwko ławek rezerwowych oraz dla Proboszcza i księży z kościoła Wszystkich Świętych ! Kibice karnie zgromadzeni na trybunie „Krytej” składów drużyn występujących w spotkaniu, oraz strzelców bramek mogą tylko się domyślać !
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
3
Wielkie poty elbląskiej Olimpii ze zdawało by się słabszym rywalem z Łomży. Goście pokazali że potrafią grać w piłkę i niewiele brakowało aby z Elbląga wywieźli na pewno satysfakcjonujący ich wynik remisowy. Kibice w tym spotkaniu oglądali wydawać by się mogło dwa zespoły. W pierwszej połowie zespół poukładany, konsekwentnie dążący do celu jakim było wysokie zwycięstwo z niżej notowanym rywalem, druga połowa to ekipa dzieci zagubionych we mgle.
Dobrze że wszystko skończyło się szczęśliwie !
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
4
Gdybyś był w Łomży to byś wiedział, że to oni pierwsi zaczęli bluzgi. Wielkiemu niedzielnemu kibicowi bluzgi przeszkadzają... Do opery idź "Prawdziwy Mężczyzno" a nie na mecze. Żenada Januszu, żenada.
odpowiedz |
oceń post
1
2
|
zgłoś do moderacji
|
5
Jesteś już drugą osobą zwracającą mi uwagę że to była riposta na naganne zachowanie kibiców z Łomży, chociaż ja z miejsca na którym zawszę siedzę nie słyszałem tego. Proporcje 2 : 1 wskazują na to że winna jest akustyka tego miejsca, lub w niedalekiej przyszłości czeka mnie wizyta u dobrego laryngologa. Z Waszych opinii wnioskuję jednak to że kibice z miasta Łomży nigdy nie zostaną wpuszczeni do znanej sieci handlowej Media Markt ! ! !
A tak na marginesie, choć nie często, bywam w operze. Nawet w swoim komputerze posiadam jej namiastkę w postaci zainstalowanej przeglądarki o takiej samej nazwie :)
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
6
Czy Ty jesteś aż tak głupi?! Przyczytaj jeszcze raz mój komentarz... czytanie ze zrozumieniem się kłania. Gdybyś był na meczu w Łomży pół roku to by Ci uszy zwiędły od ich bluzgów w naszą stronę. Co do wizyty u lekarza to zamiast laryngologa to do psychiatry idź.
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|