1
odpowiedziano ponad rok temu przez
Kiedy, gdzie i za ile bedzie mozna kupic bilet? I gdzie odbędzie sie gala?
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
2
Kurde i nawet chłopaki to prowadzą :) Propsy, widać, że im zależy, a na treningach tak popierdalają i pokazują, że IM ZALEŻY.
odpowiedz |
oceń post
5
9
|
zgłoś do moderacji
|
3
Czemu Kasujecie komentarze... Powtórzę - domir i piti "artyści hiphopowi" hshahahaha
odpowiedz |
oceń post
12
4
|
zgłoś do moderacji
|
4
To artysci "hiphopolo'' kolego
oceń post
12
5
|
zgłoś do moderacji
|
5
w mieście zawsze jakiś lamus skład sie znajdzie jak te zawadziaki i inne wacki świuruja pawiana tylko
odpowiedz |
oceń post
8
3
|
zgłoś do moderacji
|
6
szkoda ze jeszcze nie zagra kuchcik wacki to ja i inne.
chetnie skręce beke.
a co do Gali MMA kozacki pomysł :)
odpowiedz |
oceń post
8
2
|
zgłoś do moderacji
|
7
Mi tam się podoba cały pomysł gali mma. Wkoncu gala GSW doczekała się kontynuacji. Czekałem na to! A co do tego skuadu hiphopowego to nie znam ich ale chętnie zobacze w pazdzierniku czy sa warci hejta :)
odpowiedz |
oceń post
4
2
|
zgłoś do moderacji
|
8
A ty kim jestes ? Ekspertem od wszystkiego w internecie , Domir dobrze spiewa jak na tyle co spiewa itp .a wy buraki tylko Potraficie sie smiac , A sami nic nie robicie ! Za jaki czas Domir bedzie Mega Kozak ,,tylko czas ..
odpowiedz |
oceń post
4
9
|
zgłoś do moderacji
|
9
Chodzi o to że albo się robi RAP albo hiphopolo a narazie to robią to drugie , wiec niech nie nazywają tego rapem bo dostaną bana na rapowanie.
oceń post
1
3
|
zgłoś do moderacji
|
10
Kur****aaaa ale dali koncert, najlepiej się zapowiadający skład, zespół kto wie, w tym Elblągu. Nie pomniejszając innych. Jak takie show zrobią razem z Gierasem to #Rozjebane. Poszedłem na koncert i się przekonałem, że nie są warci hejta. I chłopaki nie przejmować się hetami !!! A reszta niech zrobi tak jak ja i pójdzie na ich koncert, myślałem, że to kolejne śmieci i że bekę skręcę ale nie skręciłem :/ Status : Nie są warci hejta.... Pozdro. !!!
odpowiedz |
oceń post
4
5
|
zgłoś do moderacji
|
11
Gieras Propsy !
ale nie wierze że bedzie działał z verbą :(
oceń post
1
2
|
zgłoś do moderacji
|
12
dali koncert ?! opanuj się ile Ty masz lat wiesz co to Hiphop?
U nas Rap to Kwas , Gieras , ewentualnie Pejker ,
Bitels Na freestyle a producenci to Dj zel i MVZR i to tyle
a jakieś podróbki to niech robią najlepszyprzekazwmiescie haha
odpowiedz |
oceń post
1
2
|
zgłoś do moderacji
|
13
Elegancko ! I dajcie se siana z tymi hejtami .Naprawdę nie macie co innego do roboty ? Skupcie się na sobie i pokażcie , co Wy potraficie zrobić dla innych,zaprezentujcie coś .Dajcie młodym szansę , a czas pokaże .W Elblągu i tak jest wystarczająco ciężko dla nich ,wiadomo wyjazdy po średniej na wyspy itp..Pozdro. dla kumatych.5!
odpowiedz |
oceń post
1
2
|
zgłoś do moderacji
|
14
"W Elblau odbedzie sie zawodowa gala" z amatorskimi zawodnikami z podworek elblaskich ... Ziolkowski ,Rogorza - zawodowcy tylko w czym ? Kreska, dyska , 10 siona ona ona , ja , ja , ja . juz bilety kupuje i ide z cala rodzina i przyjaciolmi zawodowcow ogladac. I ta hip hopowa oprawa elblaska Gieras itp. bitch please :)
odpowiedz |
oceń post
1
3
|
zgłoś do moderacji
|